son 2 gündür tbm oranları

MUslera06 cok hakli Bencede en az daha 1 adsense acib kanllarinin yarisni o adsenseye baglarsan

kazancin 2 defeye yakin artar bence

Fransizca icerik tek kategori uzun zamandir bende boyle o yuzden bu kanate geldim amma ay basinda her zaman bi dalgalanma oluyor bu ilk deyil

valla hocam tbm oranında ben şunu gördüm yabancı kanal ile tr kanal arasında ss koyan arkadaşlardaki gibi çok ciddi farklar yok. 0,05 olan tbm yabancıda maksimum 0,10 oluyor eğer dogal izlenim olursa yok sayfa sosyal medya farklı yöntemler kullanılınca da bu durum aynı tr oranlarına düşüyor sonuçda adwords panelinde tüm dünyada minimum rakam aynı düzeylerde ki farklı bile olsa google kendine alıyor fazlasını. tbm hakkında düşünceleri daha geniş yapılandırmak için adwords den reklam yayıncısı gibi reklam vermeyi deneyebilirsiniz son aşamaya kadar ödeme yapmazsanız en azından sistmein nasıl işlediği konusunda ciddi bilgi toparlayabilirsiniz ( bilmeyen arkadaşlar için )

---------- Mesaj saat 16:17:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:16:23 civarında gönderildi. ----------

Sen o isi gececen :) Hele uyagina bak :)
Sen adres ver bana ben sana icinde 100-200 dolarlik adsenseyi vereyim sana onaylat kullan.Senin gibi icinde 15 dolarlik adsenseyi vermiyoz. :) :)

pinli isterim lazım olursa :D

valla hocam tbm oranında ben şunu gördüm yabancı kanal ile tr kanal arasında ss koyan arkadaşlardaki gibi çok ciddi farklar yok. 0,05 olan tbm yabancıda maksimum 0,10 oluyor eğer dogal izlenim olursa yok sayfa sosyal medya farklı yöntemler kullanılınca da bu durum aynı tr oranlarına düşüyor sonuçda adwords panelinde tüm dünyada minimum rakam aynı düzeylerde ki farklı bile olsa google kendine alıyor fazlasını. tbm hakkında düşünceleri daha geniş yapılandırmak için adwords den reklam yayıncısı gibi reklam vermeyi deneyebilirsiniz son aşamaya kadar ödeme yapmazsanız en azından sistmein nasıl işlediği konusunda ciddi bilgi toparlayabilirsiniz ( bilmeyen arkadaşlar için )

Aynen bak bunda cok haklisin,sosyal medya gucunu vs sokarsan bu isin icine yabancida olsa tbmlerin Turkiye ile farki kalmiyor.

---------- Mesaj saat 15:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:17:44 civarında gönderildi. ----------

pinli isterim lazım olursa :D

Valla adresi degistirim bi pin daha istiyim gelsin.Olmazsada buluruz sana bi pinli adsense ayipsin.

Bu tbm konusuna bakarak Turkiyedeki adsense hesabima baktim tbm 0.08 Yabancinin birine baktim 0.03 ne ayak :) Turkceyemi donsek ne yapsak :)

Konuyla iligisi olmasa bi sey sorucam hocam simdi ben turkiye pin girlmis adsense hesabi elde etsem Turkiye banklarinin birinde mesala yapi kredi baku sobesinden kendime hesab actrisam o hesaba param yatarmi ay sonunda adsenseden?

2-3 gündür günde 7 dolar kazanıyordum tık sayısı aynıydı ama tbm 0.02 yada 0.03 tü şimdi son 2 gün tık sayısı aynı ama tbm 0.01 muhtemelen aybaşıyla alakalı

her ay başında aynı durum benimde başıma geliyor. Epey zamandır çok tık alan biriyim. ay başında 1 hafta kadar böyle düşük gidiyor ondan sonra kendine geliyor. Sanırım reklamveren şirketlerin reklam politikasıyla yada mali yönetimiyle alakalı bir durum

TBM oranı bende zaten düşükte , son 3 gündür felan reklamlardaki tıklarda azalma var .
acaba reklam mı çıkmıyor bakmak lazım videolara .
:D

ağalar halen ölü ya tbm'ler $0.01'in üzerine çıkmadı ya bi çaresini bulalım öyle bir aksilik ki tamda hit patlaması olduğunda oluverdi böyle ya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri