Son Dakida Google Adsense Türkiye Faaliyetlerini Durdurma Kararı Aldı.

Tüm webmasterların nazlı ceylanı, platonik sevgilisi Google AdSense gelin oldu, ellere gidiyor! Bugünden sonra artık Türkiye’deki webmasterların hiç biri nazlı ceylan AdSense’in bırakın sevgilisi olmayı yanından bile geçemeyecek.

Google AdSense’in reklam kolları başkanı Leriy Peyc yaptığı açıklamayla;

“Google AdSense Türkiyedeki webmasterlara yaramıyor, bu ne hal olm? Her taraf kadın sitesi her taraf flash oyun sitesi oldu? Demir boru satan müşterilerimiz de var bizim. Akrabasına reklamı tıklatan mı dersin, kankasına reklam linkini yollayan mı ararsın… Neymiş efendim “Bana da site açalım ben de para kazanayım.” Oldu, hepiniz açın biz ne kazanacağız? Bundan sonra AdSense Türkiye pazarında vakit kaybetmeyip, ilk vapurla bu limandan ayrılacaktır haberiniz olsun.” dedi.

Neyse arkadaşlar; sizce böyle bi' 1 Nisan haberi yapsak tutar mı?

Yazı bu beyler en alta bakın :) Girdim siteye vpn ile.

Yalan haberden fişini çekmiştir biri :)

Bana da aynı mesaj geldi. linke tıklamadım virüs falan olur diye.

1 Nisan mesajı ..

Fakat herkes ilk okuduğunda "Belliydi böyle olacağı" veya "Ben demiştim" gibi sözler sarfetmiştir :D :D

Yani herkes önce bir yemiştir :D

1 Nisan. Bugün çıkacak hiç bir habere inanmayın bence

Şimdi Benim Telefonumada Geldi. İlk Baş Şaşırdım Sonra Kulaklarını Baya Çınlattım :)

brBAVj.jpg

Adsens Turkiye Faaliyetlerini Durdurma Karari

Vatana millete hayirli olsun.
Azonce cebime gen bir maj i aktariyorum umarim gercek olmaz.
Avrupada ve Abd de son donem sorunlarimizdan muhtemelen .
Adsense turkiye faaliyetlerini durdurma karari almis allah belalarini versin.

aynı mesaj bana da geldi de 1 nisan mı acaba bakmadım daha wmaracından gelmiş kalbime iner diye girmedim

1 Nisan mesajı ..

Fakat herkes ilk okuduğunda "Belliydi böyle olacağı" veya "Ben demiştim" gibi sözler sarfetmiştir :D :D

Yani herkes önce bir yemiştir :D

1 Nisan hocam bu 51412521512 tane konunu açılmasına gerek yok :D Zaten diğer arkadaşlar açtı.

Belli ki eliniz ayağınıza dolaşmış, yazdığınızı zor okudum :D

Resmi açıklama gelmeden inanmam. büyük zarar ederler

Tüm webmasterların nazlı ceylanı, platonik sevgilisi Google AdSense gelin oldu, ellere gidiyor! Bugünden sonra artık Türkiye'deki webmasterların hiç biri nazlı ceylan AdSense'in bırakın sevgilisi olmayı yanından bile geçemeyecek.

Google AdSense'in reklam kolları başkanı Leriy Peyc yaptığı açıklamayla;

Google AdSense Türkiyedeki webmasterlara yaramıyor, bu ne hal olm? Her taraf kadın sitesi her taraf flash oyun sitesi oldu? Demir boru satan müşterilerimiz de var bizim. Akrabasına reklamı tıklatan mı dersin, kankasına reklam linkini yollayan mı ararsın… Neymiş efendim Bana da site açalım ben de para kazanayım. Oldu, hepiniz açın biz ne kazanacağız? Bundan sonra AdSense Türkiye pazarında vakit kaybetmeyip, ilk vapurla bu limandan ayrılacaktır haberiniz olsun. dedi.

Neyse arkadaşlar; sizce böyle bi' 1 Nisan haberi yapsak tutar mı?

Yazı bu beyler en alta bakın :) Girdim siteye vpn ile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri