Son Dakika Reyhanlı

Youtube a videosu düşmüş saldırının, tonlarca bomba atmış ********ler

medyada cok yalan dönüyor kesin birşey demiyorlar bazı ses kayıtları dinledim umarım gercek değildir

Halk sokaga dökülmesin diye sosyal medyayı engellediler çok sey derdim ama siz anladınız bu sokaga cıkma olayını. Biran önce defolsun bu suriyeliler kene gibi gitmezlerde şimdi.

umarım bir az sorgularsınız arkadaşlar. bilmiyorum daha kaç yiğiti şehit vermemiz gerekiyor ama umarım "acaba hata yapıyor mu ya bizimkiler" diye sorgularsınız. Allah rahmetine mazhar eylesin kardeşlerimi, büyüklerimi. Ama ben yediremiyorum abi yediremiyorum bu akılsızlık uğuruna verilen kayıplarımızı, evlatlarımızı, kardeşlerimizi.

Güvenlik zirvesi açıklaması : Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrımeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır.

Saka mi bunlar aaaa....?

https://twitter.com/i/status/1233117411240480775
https://twitter.com/markito0171/status/1233115751730548736
https://twitter.com/galatasaray3504/status/1233119537270312960

Bölgedeki kaynaklar, Türk askerlerinin Rus savaş uçakları tarafından direkt hedef alınarak bombaladığını doğruladı.

Reyhanlı da halk kan bağışı için hastaneye gidiyor..

Şehit asker sayısının 50'yi aştığı düşünülüyor

:(

malesef dogru...
yazılacak cok sey var ama forum kuralları geregı rahatsızlık vermemek uygun olur..
suan havadanda ızınsız olarak hedeflere mıslıyle karsılık verılıyor..
ınsallah daha fazla askerimız ve ulkemız zarar gormez.

uyuyordum kız arkadaşım hatayda öğrenci onun aramasıyla uyandım şuan bir hastanenin kapasitesi dolmuş durumda diyor ve kız yurdundan herkes askerlere kan vermek için hastaneye dökülmüş dedi

Abdullah ağar habertürk açıklaması askeri üstümüzün vurulması 300 fazla topçu atışları ve rus(rejim) uçakların bombardıman sonucu olduğunu söyledi. Maalesef askeri gözlem noktası (Cebeli Zaviye) vurulmuş.Farklı üst (gözlem noktları) vurulmuş. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Hatay Valisi Rahmi Doğan:
"Şehit sayımız 29'a yükseldi. 36 yaralımız var. Yaralılarımızın tedavileri devam ediyor. Milletimizin başı sağolsun."

sehit sayısı 29 a yukseldi. hatay valisi acıklıyor suan. 36 yaralımız varmıs

Son düzenleme:
Güzel ülkemde yine olaylar bitmiyor. Hiç şaşırmıyorum nedense alıştık mı ne?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri