Son Dakika Reyhanlı

Arkadaşlar dünden beridir ben de 0 sıkıntı var tüm sosyal medya sitelerine sorunsuz erişebiliyorum bir ara sadece ekşiye erişemedim oda düzeldi wp youtube instagram twitter hepsi her zaman olduğu gibi normal çalışıyordu. Türknet kullanıyorum.

forum sahibi coşkunun içişleri bakanıyla bol bol fotoğrafı var hesabında, bu millet hep seninle vs vs diyor. izin vermesi beklenemezdi zaten.

---------- Spam Engelliyici 09:56 ---------- Önceki Mesaj 09:54 ----------

karar millete kalsa kimse öyle kolay kolay girin demezdi. ölenler o girin diyenlerin yani fakir fukaranın evlatları çünkü. kimse kendi evladını elalemin topraklarına sürmez. seçimlerde ince ile rte arasındaki oy farkı bile bikaç puandı. böyle bi konuda ihtimal vermiyorum bu halkın kendi evlatlarını elalemin toprağına yollayacağını. ikna edemezler kimseyi.

edit. siyasi bi yazı değil bu arada kendi yorumumu yaptım. sıkıntıysa silinsin ban gerektiriyorsa da banlayın.
O yüzden dedim zaten onlarında tasmasını tutanlar var Kendi çöplüklerinde gebersinler inşallah.

Şehit sayımız 35 oldu malesef.

Edit: 2 şehit haberi Idlib'den geldi. Hastanedeki askerlerimizin hayati tehlikesi yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dünden beridir ben de 0 sıkıntı var tüm sosyal medya sitelerine sorunsuz erişebiliyorum bir ara sadece ekşiye erişemedim oda düzeldi wp youtube instagram twitter hepsi her zaman olduğu gibi normal çalışıyordu. Türknet kullanıyorum.

türknet kullanıcıları özgür iletişim paketini kullanıyor oyüzden kısıtlayamazlar bende türknetliyim kısıtlarlarsa sözleşmeyi gerekce göstererek dava acabiliriz bunu biliyorlar

türknet kullanıcıları özgür iletişim paketini kullanıyor oyüzden kısıtlayamazlar bende türknetliyim kısıtlarlarsa sözleşmeyi gerekce göstererek dava acabiliriz bunu biliyorlar

arkadaşlar taktığınız şeye bakın, 35 eve ateş düştü, siz sosyal medya sitelerine girememekten şikayetçisiniz, ne olacak birkaç gün girmeseniz, kıyamet mi kopacak, 35 can gitmiş sizin dert ettiğiniz şeye bakın

Türknet kısıtlanmamasına şaşırdım. BTK emir verince her firma yerine getirir zannediyordum.

arkadaşlar taktığınız şeye bakın, 35 eve ateş düştü, siz sosyal medya sitelerine girememekten şikayetçisiniz, ne olacak birkaç gün girmeseniz, kıyamet mi kopacak, 35 can gitmiş sizin dert ettiğiniz şeye bakın

Kimler ne diyor TV'de bize verilen şeylerin dışında neler oluyor merak ediyor insanlar ve bunu gayet normal buluyorum. Bu şekilde mesaj atmanızı doğru bulmuyorum.

Birisi de çıkar size Şehitlerimiz var, para kazanması açık kanal fiyatlarının neden düştüğünün derdindesiniz.. diye sorar. Hem de o acılı saatlerde.. Olayınız bu ise eğer..

https://www.ytpara.com/1847283-post2.html

Umarım ne demek istediğimi anlayanlar olmuştur..

Ne olacak şimdi? Rusya ile savaşa girecek durumumuz olmadığına göre ne yapmaya çalışıyoruz.

sosyal medya sitelerine girmek isteme nedenleri eğlence goygoy değil doğru, taraflı olmayan bilgiye ulaşma arzusu. saygısızca bi yorum bu. insanları aşağılayamazsın burada bunu istedikleri için. bunu yazdın diye sen vatanını en çok seven, onlar hiç sevmeyen olmuyor. yandaş medyayı mı takip edelim, neler olup bittiğini oradan mı takip edelim yani? elbette sosyal medyaya erişimin olmayışı da konuşulacak diğer pek çok şeyin konuşulması gerektiği gibi. özgürlüğüne müdahale her ne alanda yapılırsa yapılsın sesini çıkarmak zorundasın.

sanırım gene birşeyler oluyormuş bilgisi olan varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri