Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı uğurlu olsun dostum baya uğraştın![]()
Herkese merhaba,
Uzun süredir 2li muhabbete oldugum kişiler Yurt Dışı Veri Merkezi kuracağımı biliyor, Artık kimse ne ingiltere ne almanya nede fransaki gibi hatları ölü firmalara muhtaç etmemek için almanaya ingiltere frasna gibi başta gelen (hetzner, ovh, redstation) firmaların internet hatlarından en az 4 en fazla 8 kat hızlı olucak şekilde alt yapı ile çok yakında hizmete giricektir.Hattın buakdar kuvvetli olamsının sebebei Google, Microsoft, Türk Telekom International Orta ve Doğu Avrupa (CEE) bölgesi, Türkiye, Kafkaslar, Orta Doğu ve ötesinde lider bir telekomünikasyon işletmecisi ... gibi büyük firmalrında sunucularının burada bulunması, ilerde videolu şekilde tanıtımıda yapılacaktır. )
Telepoint'de 28(u1) 14(u2) makinanın sıga bileceği kapasitede kabin kiralanıcaktır, bunun 4(u2 kasa oldugu için 2 kat daha büyük oluyor) tanesi aşşağıda göstereceğim anlaşmaya vardığım makinalar oluckatır.
Co-location hizmetide başlıyacaktır.
Bu yazıyı neden yazdır derseniz bir çok arkadaşım aklındaki soruları simdiden sorup ileriye dönük Co-location hizmeti almak sityen ama türkiyedeki hattı yetersiz bulan, youtubede çok daha seri ve çok daha kuvvetli hat ile işlem yapmak istiyen arkaşlarım için bir duyurudur.
Spam, Spam mail, steam, torrent , film arşivi yapıp direk kendi makiansıdan filmleri yayınlamak istiyen arkakadaşlarada izin verilecektir.( çok daha geniş konu canlı destekten iletişime geçmeleri gerekmektedir.
1 ip ucreti 3 lira olucaktır.
aklınzıdaki tüm soruları gerek konu altından gerek canlı destektende görüşebiliriz.
Hosting firmaları kendi makinalrınızı barındırmanız için büyük fırsat!
Hosting firmalrına KVM panel'de verilicektir. 7/24 ualaşabileceğiniz canlı destekte aktif olucaktır. Kesinlikle haberiniz olmadan ne olursa (spam ,spam maile, filmve dizi telifleri , saldırı gibi ne olursa olsun ( Haberiniz olmadan makinanız kesinlikle kapatılmıyacaktır. (mahkeme kararı hariç)).
Değerli arkadaşalarım, aklınızda eklemek isteğiniz başka bişey varsa konu altına yazmanızı rica ediyorum.
Herkese teşekkür ediyorum, değerli yorumalrınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun Umut abi![]()
Hayırlı olsun.
Başarılarının devamını dilerim tebrikler.![]()
Hayırlı olsun umut kardeşim.
Hayirli olsun ama ben bisey anlamadim.
Siz bir merkezde kabin mi kiralayacaksiniz yoksa o kabinin kiralandigi merkezlerden birini mi acacaksiniz?
Hayirli olsun ama ben bisey anlamadim.
Siz bir merkezde kabin mi kiralayacaksiniz yoksa o kabinin kiralandigi merkezlerden birini mi acacaksiniz?
okadar yazıdan sonra ben datacenter kurdugunu anladım. kafamda deli sorular![]()
Suanda Telepoint adı altında avrupanın en güçlü hatlarından birine sahip bir veri merkezinde kabin kiralanıp, içerisine kendi satın aldığımız makinalrı yerleştrilicek, extra olarak paylaşımsız hat olarak kendi kabinimizde sunucu barındırma hizmetide verilicek. Veri merkezi diyorum cunku alıcağımız kabin ve hat sadece bize özel olucak. Tamamen elimin altında olucak makinalar, Herhangi bir durumda tüm sorumluluk benim üzerimde oluyor.
Şöle düşüne bilrisniz ; Google.bg gibi 10 12 firmanın'nin makinaları benim gezdiğim katların altında özel bir odalardaydı, Google.bg verilen panelin aynısı elimin altında kendi makinalrım vs co-lokasyon hizmeti verdğim makinalrdada olucak.
Birde bunun çoklu bölümü var tek makina bağlatmak istiyenler ayrı biyerde, kabinler ayrı biyerde bulunmakta sanırım azda olsa açıkalyıcı olmuştur?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.