Son Günlerde Kaç Video Yüklediniz ? Devam mı - Mola Mı ?

Sizde Durumlar Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    149
1 aydır yüklemıyorum bi 1 ay daha yüklemicem ve olayları takip etmek bile istemiyorum kafayı boşaltmam lazım görsünler zararı :D

вαттυѕαу;1136775' Alıntı:
Youtube sayemizde ne kadar çok kar elde ediyor ise , son günlerde ne kadar zarar etti acaba ?
Ben zarar ettiğini düşünmüyorum,şuan özgün veya spam kanalların daha çok kazandığını düşünüyorum.1 saatlik videoda reklam 1 defa çıkarken belki de şuan 2 defa çıkıyor.Tabi youtube hit bazında düşüş yaşamış olabilir.

bu ayın başında güzel bir video yakaladım,binlerce video atsamda bu tek videonun getirisini yakalayacağını düşünmediğim ve kapanma riskini azaltmak için hiç bir video yüklemedim,biraz daha kazanç sağladıktan sonra gizliye alıp parasını garantiye almayı düşünüyorum...
Bir aksilik olmazsa eylül ayını da kurtardım sayılır,eylül ortasına kadar da yükleme yapmayı düşünmüyorum....

bu ayın başında güzel bir video yakaladım,binlerce video atsamda bu tek videonun getirisini yakalayacağını düşünmediğim ve kapanma riskini azaltmak için hiç bir video yüklemedim,biraz daha kazanç sağladıktan sonra gizliye alıp parasını garantiye almayı düşünüyorum...
Bir aksilik olmazsa eylül ayını da kurtardım sayılır,eylül ortasına kadar da yükleme yapmayı düşünmüyorum....

Peki adsense mi yoksa partnerde misiniz? ben de tek video ile yüksek meblağlar yakalayabiliyorum ama adsense sıcak para olduğu için partner hiç denemedim. Bugüne kadar da adsenseimle alakalı bir sıkıntı olmadı.

Bence youtube zarar etmedi o kadar adsense banladi quizin yaptiginin aynisini yaptı. Banlanan tüm paralar cepte ;)

3 aydır yükleme yapmıyorum ama hala bende ytde kazanıyoruz

dün başladım hayırlısıyla 300 video oldu toplamda kapanma beklemiyorum
tek kanal değil

video değilde 20 kanal yaparken günde

60 a çıkardım ;) :D

O değilde kendimizi hala büyük görüyoruz.
Lafta biz olmasak yt zarar eder.
Niye kanal kapatıyor.
Niye adsense banlıyor.
Çok kazanmaktan bıktığı için mi?

bu işi 1000 kişi yapıyorsa 100 kişiye düşecek ;) Bu Fragmanlar Buna İşaret
O belli bir şey
Emin ol şu an forumda yeni sistemi çözüp sanki hiç bir şey olmamış gibi işine kazancına devam edenler var...
Herkes uyandı, bu saatten sonra bu forumda deşifre edilen her bilgi anında fikslenecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri