Son günlerdeki to düşüklüğü ve google reklamları hakkında beyin fırtınası.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
Beyler malumunuz son zamanlardaki to düşüklüğü.Bazı arkadasları etkilemesede benim gibi günde 30-40 tl kazananları hayli etkiledi önceden to 4-5 seviyesinde gezeken ne olduysa ayın 17sinde para kazanmalar gitti aksama actıklarımı actım acamadıklarımı sildim ve dün bütün hepsini sildim ve yeni kanallar ile devam ediyorum yola.
ama to resmen rezilleri oynuyor 0,30 geçmişi sildim çerezleri temizledim hala google reklamları cıkıyor, googleden başka video cıkmıyor.Baktım olmayacak adsense hassas kategorilerden google ve facebooku kaldırdım ama hala google reklamlarından başka birsey cıkmıyor.

Şimdi aklıma takılan sorular bu para kazanma kapanması ile ilgili olabilirmi forumdan bir arkadaşla konunstuk ondada aynı sıkıntı var.

Kategori ile alakası olmaz 8 kategori de video yüklüyorum

video reklamı sayısı cok az mesela bugun 8500 reklam performansı var ama sadece 200 video reklamı cıkmış.

haa bu arada videolarımın coguda uzun hepsinde video ortası reklam acık ama video ortasında bile video reklamı yerine flash cıkıyor..
bu google ve facebooku adsenseden engelleyince kac gün içinde engellenir.

Biliyorum biraz uzun oldu ama forumda bu sorunu yaşayan cok arkadas var herkez fikirlerini ve tecrübelerini paylaşırsa ortak bir nokta bulabiliriz.
[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] [MENTION=1083]soldiertr[/MENTION] [MENTION=1243]ahzem[/MENTION] [MENTION=4714]GKTDRK[/MENTION] [MENTION=5108]turanakca[/MENTION] [MENTION=4920]YtPr[/MENTION]

65 k izlenim var bugün bende 0,36 şu anda to oranım bgbm ise 1.15 2 gün öncesine 2.50 civarlarında idi :( 65 k da sadece cıkan video reklamı 1.200 80 tıklama var o bile düşük ..Bakalım bugün nasıl olacak güne nasıl başlarsa öyle gidiyor cünkü yarım saat sonra net bişeyler söyleyebileceğim.

valla benim reklamlar çıkıyo sorun yok güzel reklamlar çıkıyor ancak ne oldu bilmiyorum ama herşey 29 ARALIKTAN sonra oldu. sayfa to %4 5 6 değişiyodu artık %0.50 yi bile zor görüyorum çok canımı sıkıyo. eskisinden farklı bişeyde yapmıyorum hep aynı şeyler anlamıyorm valla.

beyler peki hiç para kazanmanız kapandımı

20 dakikadan uzun videolarımın olduğu kanalın bağlı olduğu adsense hesabımda şu ana kadar %20 den düşük to görmedim

ayın 17 sinde para kazanmalar gitti actım tekrar gitti bende hepsini kokten sildim. sonra kanallar actım izlenmeler ve tıklar yansımaya basladı. sonradan ne olduysa oldu.

22 Şub 5,43%
23 Şub 3,77%
24 Şub 2,71%
gunden gune dusuyor :(

google,facebook engellesen de 1 hafta da ancak devreye girer
senin gördüğün reklamı herkes görecek diye bir kaide yok,herkesin çerezine göre çıkar.
az önce yeni açtığım adsense deki bir kanala vds den girip reklamına tıkladım 3.37tbm verdi 1 tıka.reklam solar lı bir şeydi.etiketmiş,açıklamaymış daha çok videonun index almasında önemli gibi geliyor bana.reklamlar daha çok çerezlerle alakalı.biz de youtube la uğraşanlar olarak habire google a,facebook a girdiğimizden başka reklam göremeyiz.az önce tost makinalarına baktım hemen benzer reklamları göstermeye başladı bile.o yüzden niche yle falan da fazla uğraşmam...

1-çerezleri iyi olan seyirciler gelsin
2-video ortası reklamlarınız kesinlikle açık kalsın..(to ya direk etkisi var)
video ortası reklamı açık olmayan ve kısa videolu kanallar %3-4 to yu geçemez.

30 dakika bekleyeceğim yeni raporlarım gelsin umarım bugün iyi başlangıç olur.Güne nasıl başlarsan öyle gider..Ufak tefek oynamalar olur sadece ..

Bu kadar izlenimle 150 tl kazanirken 80 tlye düştü.

---------- Mesaj saat 00:04:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:54 civarında gönderildi. ----------

google,facebook engellesen de 1 hafta da ancak devreye girer
senin gördüğün reklamı herkes görecek diye bir kaide yok,herkesin çerezine göre çıkar.
az önce yeni açtığım adsense deki bir kanala vds den girip reklamına tıkladım 3.37tbm verdi 1 tıka.reklam solar lı bir şeydi.etiketmiş,açıklamaymış daha çok videonun index almasında önemli gibi geliyor bana.reklamlar daha çok çerezlerle alakalı.biz de youtube la uğraşanlar olarak habire google a,facebook a girdiğimizden başka reklam göremeyiz.az önce tost makinalarına baktım hemen benzer reklamları göstermeye başladı bile.o yüzden niche yle falan da fazla uğraşmam...

1-çerezleri iyi olan seyirciler gelsin
2-video ortası reklamlarınız kesinlikle açık kalsın..(to ya direk etkisi var)
video ortası reklamı açık olmayan ve kısa videolu kanallar %3-4 to yu geçemez.

%3-4 olsun ben razıyım şahsen:D

şubat ayına baktımda pazartesileri to lar her zaman pazar dan daha fazla olmuş
sekmez umarım...

Benim geçen ay para kazanmam kapandı kanalları sildim hayatımda %2 to görmedim para kazanmam kapanında to lar %20 ye fırladı bence alakası yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri