Son günlerdeki to düşüklüğü ve google reklamları hakkında beyin fırtınası.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
tıklanmalar inanılmaz düstü 2 gündür
yabancı içerik calısıyorum

Bugünün oranları feci to %3 e düşmüş bugün ekmek yok bize :)

bende hassas katagorilerden facebook ve google ı engelledim ama gecen gün kendi videom da facebook reklamı cıktığını gördüm .s bi işe yaramıyor sanırsam

beyler bizim tonun düşük olmasının bir numaralı sebebi video reklamı cıkmaması bunu nasıl çözebiliriz bunu arastırmamız lazım

---------- Mesaj saat 03:36:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:13 civarında gönderildi. ----------

şubat ayına baktımda pazartesileri to lar her zaman pazar dan daha fazla olmuş
sekmez umarım...

an itibari ile tbm todan daha yüksek

tbm 0.23
to 0,22

:D

Beyler malumunuz son zamanlardaki to düşüklüğü.Bazı arkadasları etkilemesede benim gibi günde 30-40 tl kazananları hayli etkiledi önceden to 4-5 seviyesinde gezeken ne olduysa ayın 17sinde para kazanmalar gitti aksama actıklarımı actım acamadıklarımı sildim ve dün bütün hepsini sildim ve yeni kanallar ile devam ediyorum yola.
ama to resmen rezilleri oynuyor 0,30 geçmişi sildim çerezleri temizledim hala google reklamları cıkıyor, googleden başka video cıkmıyor.Baktım olmayacak adsense hassas kategorilerden google ve facebooku kaldırdım ama hala google reklamlarından başka birsey cıkmıyor.

Şimdi aklıma takılan sorular bu para kazanma kapanması ile ilgili olabilirmi forumdan bir arkadaşla konunstuk ondada aynı sıkıntı var.

Kategori ile alakası olmaz 8 kategori de video yüklüyorum

video reklamı sayısı cok az mesela bugun 8500 reklam performansı var ama sadece 200 video reklamı cıkmış.

haa bu arada videolarımın coguda uzun hepsinde video ortası reklam acık ama video ortasında bile video reklamı yerine flash cıkıyor..
bu google ve facebooku adsenseden engelleyince kac gün içinde engellenir.

Biliyorum biraz uzun oldu ama forumda bu sorunu yaşayan cok arkadas var herkez fikirlerini ve tecrübelerini paylaşırsa ortak bir nokta bulabiliriz.

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] [MENTION=1083]soldiertr[/MENTION] [MENTION=1243]ahzem[/MENTION] [MENTION=4714]GKTDRK[/MENTION] [MENTION=5108]turanakca[/MENTION] [MENTION=4920]YtPr[/MENTION]

google bendede engellli

sende görülen her reklam yayınlanan , izlenen ülkelerde farklı çıkar reklam

tıklama oranı düzenli olarak yükseliyor ve içerik çok önemli bu konuda örneğin Çizgi filmde % 20 leri göre bilirisiniz video uzun olması çok tıklanacak diye bişe ifade etmiyor izlenme süreside önemli

8 kategori yerine 1 katagorüde uzmanlaş daha iyi en iyi si hangisi ise

Video reklamin cikmasini arttiramazsin. Bu sorun bendede var hemde surekli oluyor. Aylar once konu acmistim bununla alakali hatta. Arada duzelir kendi kendine, o zamana kadar yapabileceginiz bisey yok malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri