Son kez okuluma gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar,abiler ayni durum bizdede mevcut sinifta bitane adam akilli insan yok hepsi cikarci sigara,para allah tan icmiyom sigarayida
sizlere bir sorum olucak ;;
Cuma gunu hoca beni 2ders yok yazmis 5dkka gec kaldim herneysr 1.ciyi duzelttik 2.ci ders sonunda 5dkka yine gec kaldim o zamanda yazmis yani tam gun girmis bana bende gitttim defterdeki 3 yazisini2 ye cevirdim ve okuldan ciktim , arkamdan bir se.ref.siz hemen mudur y.na ucurmus haberi 4gun uzaklastirma felan demisler , daha bugun gidicem sinavlarim icin sizce disiplin kurulu ne ile sonuclanir

Öncelikle Hayırlı olsun.

Benim fikrim gidip bi iki yıllık Gemi Makinaları Bölümünü okuman. Ardından Uzak Yol zabitliğini alıp, gemiye çıkman. Bu şekilde kendine güzel bir birikim yapabilirsin. Okula sırf ortam ve arkadaş ( Özellikle kız ) için gidiyorsan, kusura bakma kardeşim, okulu çok kolay bitiremezsin. Madem ki denizcilik lisesinden mezun oluyorsun, en güzelü bölümüne yakın olan Gemi Makinaları. Bölümünde çok fazla kız öğrenci olmayacaktır. Hatta neredeyse hiç olmayacaktır. O yüzden de, hayal kırıklığı yaşama.

Okulda bol miktarda arkadaş yapabileceğin ortamlar mevcut. Bunları iyi değerlendirip tek gecelik veya şıpsevdilik ortamlarından kaçın ki, bunu bir iki kez yaparsan kızlar arasında çok fazla prim yapamazsın. Bu sebepledir ki, çoğu arkadaş çok hızlı davranıp sonu hüsranla biten ortamlardan kendilerini koparmışlardır.

Gelelim bölüme. Sizin bölümde bir ders var :) Termodinamik. Mübarek nasıl bir dersse millet tek ders sınavına bırakıp öyle geçiyor. Kulaklarımın çınlamasını istemem, baştan peşin peşin söylüyeyim. Sonra beni uyarmadı deme.
Benim fikrim düşüncem bu yönde.

Doğru karar yanlış karardan daha tehlikelidir. Kararın mükemmel olmalıdır.

Selametle.
Hocam 2 yıl okuyup uzak yol ehliyeti alınmıyor.
Ya 4 yıl okuyup+1 yıl staj yapacak ya da 2 yıl okuyup+staj+2 yıl gemide çalışma+Yabancı dil sınavını verecek(artı olarak zabitlik sınavı olabilir,tam emin değilim).
Ben arkadaşın 2 yıl okumasın yerine 4 yıl okumasını veya 2 yıl okuyup örneğin Yakın Doğu Üniversitesi'nde 4 yıla tamamlamasını öneriyorum.

üniversitede paran varsa ve de öğrenci olduğunun farkındaysan kralsın :)

edit vazgeçtim yazdıkalrımı yayınlanmasından....

Son düzenleme:
şu para durumlarını düzeltebilirsem bende 2 yıl önce bıraktığım üniversiteye devam etmeyi planlıyorum.

Üniversite okurken lise yıllarını özleyeceksin. O kadar diyorum sana...
3 yıldır üniversite okuyorum bir b.k anlamadım. Herkes zombi gibi.

Mugla uni. Yazma oncelikle :) burada kiz zibillen var hatta turkiye ortalamasinda eskisehirden sonra en cok burasi ama adam gibi kiz yok denecek kadar az. Zaten mugla kiz kyk yurdunun onunu goren biri ne demek istedigimi anlar.
Sehir tam bir ogrenci sehri, sokakta yasli, cocuk, evli ciftler falan cok az gorursun her taraf ogrenci kayniyor. Bildigin ogrenci semti burasi.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri