son topluluk guncellemesi hakkinda

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas

Kayıtlı Üye
Konu kilit sorun cevabi bulundu. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum size. Zaten yeni açılan kanallara 40 dk lık 10 dan fazla aynı anda video yüklemeyi deneyincede fark edeceksiniz.. Videolar aynı gün içinde oto siliniyor.. test etmek için partlara bölüp zorladım 5dk lık 100 videoda sıkıntı çıkmıyor aynı video olmasına rağmen... Bulacaz yolunu yordamını bakalım..

Amerikali arkadaslar yine yapmis yapacaklarini yeni acilan gmailler ve kanallarda topuluk konusunda yapay bir zeka var. Kanali begenmezse yarim saatte toplulugu basiyor. Bi hafta once bir kac kisi surekli topluluk geliyo diye konu acmis olmasina ragmen pek olayin ehemmiyetini kimse anlamadi da bu son guncelleme eylulden itibaren yaptigi en agir guncelleme oldu. Altin vurus. Finishim. Eski gmailler de bu problem yasanmiyor ama nisandan sonra acilan gmailler double check denetime maruz kalmis durumda. Adamlarin istedigi sekil calismaktan baska care birakmadi. elinizde ki kanal stogunuz bitip yeni gmailleri acmaya basladiginizda ne soylemeye calistigimi anlayacaksaniz. son gunlerde gmail saticilarina artan sikayetin nedenlerinden biri bu olabilir. satici size saglam gmail versede yuklerken kanali begenmezse kapatiyor.

Onu aramizda tartisalim diye konu actim zaten.

yok artık.. çok kanal çalışan biri degilim ama bu botlar kanalı begenmeyi filan nası anlıyor hocam çok şaşırtıcı gerçekten. bide onların istedigi gibi çalışmak derken tam olarak nasıl yani.. adamlar hiç spam istemiyo gibi görüntüde.

yok artık.. çok kanal çalışan biri degilim ama bu botlar kanalı begenmeyi filan nası anlıyor hocam çok şaşırtıcı gerçekten. bide onların istedigi gibi çalışmak derken tam olarak nasıl yani.. adamlar hiç spam istemiyo gibi görüntüde.

begenmiyor derken şunu soyluyor kanalda olaganustu bı durum olup olmadıgını kontrol edıyor botlar hocam.

[MENTION=15440]nothing[/MENTION] mutlaka bi algoritmasi var tabi. begenme tanimlamam dikkat cekmek icindi sonucta youtup botlari rastgele denetim yapmaz belli bi algoritma var. millet tartissin arasinda gorelim ne cikacak.

karşınızda dünyanın en büyük mühendisleri var adamların çalışma ofisleri bizim şehirlerden büyük ona göre hareket edip olabildiğince göze batmamaya çalışın çok video,uzun videolar sahte izlenimler, videoların aynı anda yüklenmesi, bunlardan uzak durun yoksa algoritmaya takılırsınız

Son düzenleme:
Şimdi şu kesinki belli içerikler sahipleri tarafından bildirilmiş ... yani benim telifli ismime ait video > (Büyükse) 20dk > Otosil demişler..
Bazılarıda Benim telifli ismimin yanında "season" "episode" yazıp > 20dk > sil demiş..
Gibi bir sürü denklem çıkyor aslında test ettikçe..

İçerik bazlı her içerikte kesinlikle yok... Zaten amerikan ip ile yt de gezinice göreceksiniz. Bizim göremediğimiz ülke sınırlamasında adamların dizileri - kendi kanallarında 1 dolar dan satışta.. ve isimlerinde "season" "episode" yok.. daha bir sürü ayrıntı var... dikkat etmek lazım ;)

ben en son 10 gün önce video yükleme yaptım bi süreliğine pes ettim bi ara tekrar denerim. sebebi de ister 100 ister 1 tane video yükle kanala 6. gününde topluluktan kapanıyor. nasıl bi algoritmaysa anlayamadık. açıklama etiket son 1 senedir kullanmıyorum oralar 0 boş yani onlarla alakası yok.

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] temiz is cikarmis kaliforniyali muhendisler. eger bu sistemsel bi hata degilse sanmiyorum. bas gec calismanin nefesini keser. saglam yokedici fantastik bir guncelleme cikarmis muhendis arkadaslar. Harvard standford yalede okuyan yazilimcinin farki.

geçen adamın biri 3 k video yüklemişti şuan banlı ona ne diyorsunuz

Çok zor değil aslında ..biraz mantık yürütmek lazım... Madem bot yapıyor bu denetimi... bot telif sahiplerine ait videoları es geçip bizleri yakalıyorsa .. bizde telif sahibinin sitesindeki formata bürünürüz... ona dokunmayan bizede dokunmaz mantığı ile...

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] temiz is cikarmis kaliforniyali muhendisler. eger bu sistemsel bi hata degilse sanmiyorum. bas gec calismanin nefesini keser. saglam yokedici fantastik bir guncelleme cikarmis muhendis arkadaslar. Harvard standford yalede okuyan yazilimcinin farki.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] bana göre iyi olmuş hocam bas geç bitmeli adamın kanalı çekip adamı flaglayıp sonra adamdan çektiklerini bas geç yapanlardan kurtuluruz illa ki bize de zararı olur ama yararının daha fazla olacağı kesin şahsım adına en azından.

.................................

Son düzenleme:
çöplüğe çeviren her türlü spam kötüdür şu an bu yüzden tr youtube ve monetize berbat halde ama artık ne yapsak özgünde yapsak iş işten geçti özgünlerde bile problem oluyo artık tr'yi blacklistten normal konuma getirmeleri artık çok zor gibi

@nothing şimdi söylenecek çok şey varda hazmedemeyen kitle gelir küfür eder report eder beni banlatmaya çalışır konuyu kitletir, bir araştırma konusunu yaptıkları spam gibi çöp ederler. şu aşamada çöp spamın yüzünden özgün kanal oluşturmak için bile baya performans göstermek gerekiyor. yapacak bir şey yok çalışacağız daha çok..

boşver hocam dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmıs hic takma işine gelen alır gelmeyen almaz

[MENTION=15440]nothing[/MENTION] pm attım....

Mesajım bulunsun bende bu durumdan kaç gündür kanal yapamıyorum render alıyorum atıyorum ama nafile 15 20 dk sonra topluluklar gelmeye başlıyor 30-60dk ya kanal kapanıyor. Bakalım çözüm olarak neler bulunacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri