son topluluk guncellemesi hakkinda

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ses eşleşeni dünya engelinde bana dokunan bir şey yok hocam aynen devam ediyorum. toplulukta da bana dokunan bir şey yok bu güncelleme her ne ise 10 numara beş yıldız olmuş devam etsinler :)

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani,bu da güzelmiş. 1 tane bile eşleşen vermeyen içeriklerde dünden itibaren başladı bir sıkıntı ama aşarız inş.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani,bu da güzelmiş. 1 tane bile eşleşen vermeyen içeriklerde dünden itibaren başladı bir sıkıntı ama aşarız inş.

sıkıntıyı biz çıkarıyoruz. herkes kendisi farklı yöntemlerle aşsa bir yöntemle değil de birden çok yöntemle o zaman hiç bir zaman sıkıntı olmaz ama asalak insan çok bir yöntem bulup ona yüklenince o bir yönteme güncelleme geliyor ve böyle baka kalıyorlar ama pratik zekası olan biri her zaman birden fazla yöntem kullanır filtreleme corel 2d corelde videoyu anlık olarak zoomlama yatay yatırma falan var fazlasını söylemek zararlı zaten bu kadarından araştıran bulur geçişi ful hd ye yakın drop hocamın yönteminden farklı bir taktik bu dediğim. her videoda da çalışıyor hızlandırma yapmaya da gerek yok tek ortak noktaları vignette filtresini 2 yöntemde de kullanıyoruz ama benim dediğim şekilde 1 den çok efekt kullanıp ful hd görüntü elde edip belli dakikaları yatay yatırma zoomlama yapıp engeli geçiyoruz. ve bu hala fixlenmedi 1 saat önce video attım çalışıyor. tek yöntemim bu da değil bu yüzden yazdım bunu tam olarak anlatmadım ama eminim arayan bulur yapar bu yazdıklarımdan.

format attım deepfreeze yukledim her modem pc resetten sonra telefon dogrulamasına takılmadan kanal acabılıyorum ama daha videolar yuklenmeden kanal kapanıyor kanal yapamaz olduk

bugünler daha iyi günlerimiz.

Son düzenleme:
Gunluk acilmis mailleri kullaniyorum hicbi sikinti olmuyo ne topluluk ne kapanma yeniyle eski mail arasinda hicbi fark yok calisma sistemizi gozden gecirin

edit:Günlük min 20kanal basıyorum.

mobildeyim.

Şubat-mart aylarında açılan mailleri kullanıyorum bi sorun yaşamadım henüz.

gmail meselesi değil yeni atılan videoları çok sıkı denetliyor sistem ve anında yakalıyor.

Bundan sonra yapabilen yapsın durumuna geliyor youtube. En azından çöp spam biter düşüncesindeyim.

[MENTION=46981]kesh[/MENTION] eğer face to face tarama sistemine geçtiyse öyle görünüyor spama ait her şey bitmiştir geçmiş olsun.

spamın bittiği falan yok, yine abuk subuk konular açılmaya başlanmış bittiyse gidersin arkadaş niye gelip burada moral bozuyosun

[MENTION=8430]ranger[/MENTION] morelin bozuluyorsa konuyu okumayabilirsin. insanlar arasında tartışıyor sorun nedir ne değildir diye saygılı ol biraz. zaten bu forumun amacı umut tacirliği yapmak değil sorunları tartışmaktır.

ama sana morel olsun... aslında quiz bitmedi dönecek, adsense düzelecek. maillerde ve tarama sisteminde bir sıkıntı yok teknik güncelleme canım :)

spamdan kasıt yt to yt değildir. Netten indirin videoyu render alıp atın. Devam Devam

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] yukarda bir arkadaş söyledi görüntü tarama sistemi değişti diye söylediğinde haklı olabilirsin sağlam render sistemiyle kurtarılabilir belki denemek lazım.

aynen kardeşim yt to yt çalışanlar için durum kötüye gidiyo, iyide oluyo artık kolay para yok bişeyler yapmak istiyosanız biraz zahmet edip başka biyerlerden indireceksiniz renderliyip atacaksınız başka birinin videosunu kopyalamıcaksınız. olay bu kadar basit

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] gerçeklerler pek çoğuna ağır gelir ama haklı olduğunu düşünüyorum, bende senin gibi düşünüyom.

[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] yukarda bir arkadaş söyledi görüntü tarama sistemi değişti diye söylediğinde haklı olabilirsin sağlam render sistemiyle kurtarılabilir belki denemek lazım.

Hocam sağlam render sistemi diyorsunuz da sorunun nisan ayında açılmış maillerden kaynaklandıgını demiştiniz

Ben dün yeni kanal açmıştım video atacaktım öyle kalmıştı bugün atayım dedim baktım topluluktan gitmiş boş kanal :) hayırlısı

ilyas hocama inanmamazlik veya itiraz etmek değil bu diyeceğim.

Dün denemelik kanal açtım. 1 er saatlik 40 tane video attım. Isimlerinde episode ve season kelimesi yok.Aciklama etiket boş. Kanal hala sağlam.

ilyas hocama inanmamazlik veya itiraz etmek değil bu diyeceğim.

Dün denemelik kanal açtım. 1 er saatlik 40 tane video attım. Isimlerinde episode ve season kelimesi yok.Aciklama etiket boş. Kanal hala sağlam.

Hocam bende tam aksine dün yt to yt yaparak season episode kullanarak 80 video attım şimdilik bişey yok bakalım ne olacak. Ayrıca konuda abartıldığı gibi sorunda yok abartılardan uzak durup moral bozmamak lazım. Ayrıca birkaç kanala topluluk gelmiş olabilir nihayetinde beleşten kanal yapıyoruz. Render felan alsak da nihayetinde gerçek anlamda video üretmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri