Son ve Başlangıç (Incubus'tan selamlar)

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakkında hayırlısı olsun...yolun bahtın açık ve herşey gönlünce olsun dostum...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] senin spam yapman hataydı :p :) yolun açık olsun iyi kötü zamanlar geçirdik bundan sonra ki kariyerinde başarılar dilerim.Pazarlama ile ilgili bir kariyer düşünürsen kendini fazla kasma kesin başarılı olursun :D

Az kaldı bende elimi çekebilsem şu spamdan rahatlayacağım, o da bir kaç ay içerisinde olacak inşallah

Adminlerin bu kadar duygusal oldugunu bilmiyordum :D neysemmm okuyup emk verip muhendis olmussun ne guzel elinde cok temix helal bir meslegin var onu degerlendir hayatinda basarilar cok para kazanma sadece cok mutlu olmaya bak

Şu eski içerikleri bir pm le alayım ben taktikleri vs :D

Yolun açık olsun hocam..

pastadan bir dilim da... şaka şaka. Yolun açık olsun abi ne diyelim. Bende çok düşündüm senin gibi ama para gelmeyince daha kötü oluyorum. O yüzden bırakamadım.

Bende gider ayak yada car,crush, funy dışı bir şeyler isterim :D

Son düzenleme:
ALLAH Yolunu Açık Etsin Üstad.. Benimde Uzaktan Takip Ettiğim ve Düzgün İnsan Sıfatıyla Gördüğüm Sayılı Kişilerdendin. ALLAH izin Verirse Bende Güzel Bir Araba, Güzel Bir Ev, Bir de Güzel Bir İş Kurduğumda Bırakacağım Bu işi :)

yolunuz acik olsun hocam, umarim hedeflerinizi basarili bir sekilde gerceklestirebilirsiniz Allah yardimciniz olsun :)

Hakkinda hayirlisi dostum, gercekten cok emek verdin foruma. Sana pm yolu ile ulasmaya calistim, musait oldugunda donus yapabilirsen sevinirim. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Allah yolunu açık etsin. Ben de veda edebilirim hatta tarihi de belli kafamda. Bu iş benim için ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir, zaten bunu göze almıştım. Ayrıca hayat geçiyor gerçekten.

yolun açık olsun geri dönersin bence spam parası tatlı gelir zaten ama önemli olan kendini yetiştirmeniz tabiki hakkınızda hayırlısı

Waffleler yetim kaldı....

179.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri