Son Zamanlarda Araç Sigortası Yaptıranlar

taner_izmit

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 2015 ağustosta aracımı alırken 435 tl ye yaptırmıştım aralık gibide aracı sattım

kazam yok indirimlerim var yaş 30

acaba son zamanlarda sıgorta yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız:

40 yaş üstündekilere az çıkıyormuş

nasıl bir yol izlemek gerek ucuza getirmek için

dün bir arkadaş 2500 tl ye motor arızalı bı araç aldı ve sıgorta 2100 tl çıktı :)

Son düzenleme:
geçen sene 200 bu sene ocak ayında yaptırdım 600 TL

Gecen yil 380e yaptirmistim bu yil 1300 ama yas varsa daha iyi cikabilir abim daha uyguna yaptirdi

bu kadar para veriliyor üstüne artık kaza yapanın kusuruna göre ödeme yapcaklarmış ne anlamı kalıyo sigorta yaptırmanın iyice sacmaladılar ya

40 yaş üstündekilerde, sen ne ödüyorsan onu ödüyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

40 yaş üstündekilerde, sen ne ödüyorsan onu ödüyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

olurmu öyle şey doktor arkadaş 40 yaş üstü 400 e yaptırdı

avrupada da öyle sistem yaşı genç olanlar kaza yapma riski yüksek olduğundan sigorta yüksek öderler

yakın zamanda araç alacağım, ilk arabam olacak fakat yaş düştükçe daha çok çıkıyo diyolar, annemin üstüne yaptırsam aracı baya fark olur mu ? ve bi zararı var mı ?

yakın zamanda araç alacağım, ilk arabam olacak fakat yaş düştükçe daha çok çıkıyo diyolar, annemin üstüne yaptırsam aracı baya fark olur mu ? ve bi zararı var mı ?

hiç arabası olmadıysa çok çıkar bence

senin de ilk araban olduğu için 1500 den fazla ödersin

Hocam sigortacıyım. Fiyatlar neredeyse 3'e katladı. Bunun da bir açıklaması yok açıkcası. Günü geçmeden yaptırın ki sonrasında daha faiş fiyatlar cıkmasın.

tam bi saçmalık devletin buna dur demesi lazım.
herkes tutturabildiğine...

@hasan07 arkdaşımız sigortacıymış daha iyi bilir

annenin ehliyeti var ve daha önce arabası olduysa

kazası yok ise bence maks 500 oder

ehliyetten yok daha önce arabası da yok
[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] hocam bi bakıver, hiç arabası ehliyeti olmayan +40 yaş kişi ort. ne kadar öder sigorta ? birde 24 yaş hiç arabası olmayan ehliyeti olan kaza bela yok ne kadar ödüyor ortalama ? küçük şehirde yapılacak sigrota

Son düzenleme:
kazalı arabaları bi sokakta birbirine çarptırıp sıgortayı zarara sokuyorlar

başıma geldi biri aracıma çarptı sigortası yaptırcaktı 100 tl lık masrafa adam 2000 tl yazmış tabi ben kabul etmedim.. böyle yaparak dolandırılıyor sigorta şirketleri acısınıda dürüst vatandaşlardan çıkarıorlar

kaçak elektrik gibi oldu ... millet kaçak elektrik kullanıyor acısını dürüst tüketici çekiyor

@hasan07 arkdaşımız sigortacıymış daha iyi bilir

annenin ehliyeti var ve daha önce arabası olduysa

kazası yok ise bence maks 500 oder

Hocam 35 yaş üstü uygun çıkıyor. Geçen yıl ortalama bir fiyat söyleyebiliyordum fakat artık o devirde bitti. ort. 500 çıkar dediğime 1500'den aşağı fiyat bulamadığım oldu.Yeni araç alırsanız Yaşı 35'den büyük mümkünse daha önceden hasarı olmayan kişilerin üstüne alın arabanızı.

ehliyetten yok daha önce arabası da yok
[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] hocam bi bakıver, hiç arabası ehliyeti olmayan +40 yaş kişi ort. ne kadar öder sigorta ? birde 24 yaş hiç arabası olmayan ehliyeti olan kaza bela yok ne kadar ödüyor ortalama ? küçük şehirde yapılacak sigrota

40 yaş üstü uygun cıkar. Ama imkan varsa 24 yaşında birinin üstüne almayın arabayı. 24 yaşındayım ilk arabamı aldım 1100 TL para ödedim.

Herkese genel bir notum olsun eski model araçlardan uzak durun. Mümkünse 35 yaş üstü kişileirn üzerine alım yapın.
Bir not daha devlet yetkilileri iki defa fiyat düşecek dedi fakat 2 sindede zam geldi :D Onlara güveip yaptırmamazlık yapmayın sigortalarınızı. Konuyu sürekli takip edemiyorum. Cevap veremezsem k.bakmayın.

Bu sene çok yüksek. 2014 aralıkta 220 liraya yaptırdıgım sigorta 2015 aralıkta 420 liraya çıktı. Bu arada yaş 29 ve araba uşak plaka. Hiç kazam yok.

715 e yaptırdım bende 2004 opel astra indirim yok kaza felanda yok 4.araba alışım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri