Soner B. Köylüoglu'ndan Şikayetçiyim

vatandaşı banlamamak için neyi bekliyor yönetici arkadaşlar anlamıyorum, holosko + bir miktar para versek banlar mısınız?
banlamaktan kolay bir şey yok ..2 tıkla banlarız gider...konusu kapanır,ettiğiyle kalır.konu güncel kalsın.adamın adı soyadı google dan indexi iyice alsın diye bekliyorum :D

banlamaktan kolay bir şey yok ..2 tıkla banlarız gider...konusu kapanır,ettiğiyle kalır.konu güncel kalsın.adamın adı soyadı google dan indexi iyice alsın diye bekliyorum :D

Eğer dolandırıcılığından eminseniz hesap ve telefon bilgilerini de paylaşabilirsiniz :) En azından başka isimle yapacak olursa bile buradan kontrol edebilir arkadaşlar

Geçmiş olsun,
Ben senin yerinde olsam Soner B. Köylüoglu ortaya çıkarım. Çünkü senin adını her Soner B. Köylüoglu olarak yazdığımızda ismin index alıyor ve ileride birisi senin ismini google a Soner B. Köylüoglu olarak yazdığında, eğer işin gücün varsa zorluklarla karşılaşabilirsin Soner B. Köylüoglu ysan eğer. Gel bi açıklama yap Soner B. Köylüoglu

bu Soner B. Köylüoglu neymiş yaw :D :D :D

Soner B. Köylüoglu lütfen böyle dolandırıcılık yapma :D

Derdim asla para değil, bi sayfa ceviride 2 katını alabiliyorum. 20 tl için bu derece alçalabilen bir insanın tekrar is yapamaması, webster camiasında mimlenmesi, bloglardan tanıtım yazısı alırım gerekirse onun için. Tek istediğim gelsin skypeye ya da foruma, suçunu kabul etsin.

Z710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam ne güzel 24 saat forumda dolaşıyor ne zaman baksak profiline birilerine özel mesaj atıyor görünüyor, özel mesajla dolandırabileceği yeni kişiler arıyor napsın delikanlı gibi çıkıp bu konuya yazı yazacak hali yok ya

üye sahtekarlık ve dolandırıcılık konusuna cevap yazmayarak suçlamaları kabul etmiş olduğu varsayılarak banlanmıştır...

2kuruşluk şerefi yokmuş ne diyeyim.insan çıkar diğer dolandırıcılar gibi hastaydım,kaza yaptım gibi palavra yazar bari...

Ben ismin ve haliyle twitter profilinin doğru olduğundan şüpheliyim.Başkasının kişisel bilgileriyle üye olmanın zor bir tarafı yok,profili ortaya çıkan biri için fazla rahat geldi bu tip bana.

ödemeler banka yoluyla bu isme yapıldıysa profil doğrudur ama paypal yada başka yöntemlerle yapıldıysa dolandırıcı başkası olabilir.Eğer böyle birşey varsa o da ayrı bir suç zaten

Arkadaşın adı gerçektir, Soner Burak Köylüoğlu'dur ve kendince 3 kuruş hırsızlık yapayım insanları dolandırayım kul hakkı yiyeyim derken internette adını dolandırıcıya çıkmış olarak bulmuştur. Ne diyeyim herkes kendisine yakışan neyse onu yaparmış. Bu arkadaşta bu hale düşmeyi kendi seçti.

ben ifşa etmemiştim ama kendisine 4-5 ay önce sim kart göndermiştim ödeme yapmamıştı.en az 100 kişiye sim kart gönderdim ödemeyi herkes sim kartlar ulaştıktan sonra yapmıştı.bu arkadaş yapmadı 2-3 kere unutmustur diye uyarı verdim.ama dönüş olmayınca birşey demedim bende.

bu forumda hala 1-2 kişi var 50 tl ver üzeri ödemesi gereken ama 3-4 aydır ödemeyen.kimseye konu açmadık ama böyle insanlara herkese yaparsalar açıklarım ona göre.

r10da eksi puan verdim şimdi

Son düzenleme:
Ben bu arkaaşlar r10 üzerinden görüşme yapmıştım ödemeyide gönderdim arkadaş hesabı teslim etti tabi bana teslim etmesi kimseyi dolandırmicağı anl***** gelmiyor skype üzerinden de yardımcı oldu ödemeyi banka hesabına yapmıştım banka hesabı kendi adına ortada gerçekten bir dolandırıcılık varsa şikayete bulunun forumarda nick değiştirim yeniden üyelik yaprak tekrar aynı işlemler yapılabilir.

Bütün bilgileri ortada eh bu arkadaşta da dolandırıcılık huy olmuş verin savcılığa gitsin çok kolay iş,50-100 liranın peşinde koşucam derken yersin siciline dolandırıcı damgasını,kimse uğraşmıyor diye ortalık bu şerefsizlerle doldu

R10.net'te hizmet aldım ben bu arkadaştan dostum. 24-48 saat içinde teslim dedi 5 gun sonra teslim etti üzerine 30-40 video hediye ederekte telafi etmeye çalışıyor.
R10dada çok sorun oldu şikayet açıldı ama 1 hafta sonra hastaydım vs diyip arkadaşlara kanalları teslim ettiğide oldu.
100 video yükletmiştim hiç bir yararını göremedim. Yani kısacası hizmet alanlar pek memnun değil konusundaki 3-4 referans dışında.
Tahminen sana da öyle olacak 2 gün sonra filan fazlasıyla video yükleyip telafi etmeye çalışacak.

Eleman hala kayip,dugunleri varmis, ama ben haric herkesle skypta. Hesap no gonderdim, odeme gelecek 7-8 gundur.

Z710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Graphic nickli arkadaş r10 üzerinde de aynı konuyu açmıştır (konu) ödeme peşin yapıldı, 48 saat içinde iş teslim edilecek dendi fakat arkadaş o günden sonra ne skypede ne de r1oda aktif oldu. Adminlerden talebim bu adamın banlanması, iş yaptırılmaması. Benim gibi en az 3 mağdur daha gösterebilirim. Ödeme dekontum ve skype görüşmelerim mevcut. Graphicsten talebim de ödememi geri yollaması.

Hocam bu arkaşa bende hertürlü şahidim :mad: bendıe dolandırdı ağzımı açmadım neyse dedım 2ay once 20tlmı aldı 2 gun maksimum dedi 5gun sonunda verdı vede 100 video hiçrişey yaramadı toplasan 2ayda 100 izlenım yok!

o parada haram zıkkım olsun allaha haval ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri