Sonradan eşleşen vereni eşleşenden geçirmek mümkünmü ?

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hemedo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Yüklediğim bir vdeo dün akşam eşleşen verdi acun medya diye aslında acunla hiçbir alakası yok..

Video editörden bazı işlemler yaparak bu eşleşeni kurtarmak mümkünmü ?
Daha önce bunu başarabilen varmı ?

eşlesen sesten ise sesi silebilirsin de görüntü ise yapcak bişe yok

aynı yöntem banada lazım. videoyu falan kırpsak işe yararmı varmı bi yöntem bilen.

arkadaş bende kafayı yiyorum ya dünya kupası ile alakalı video yükledim ama maç görüntüsü falan değil , dünya kupasından dünya engeli gelecek video değil.

Ezbere mi atıyorlar anlamıyorum.

arkadaş bende kafayı yiyorum ya dünya kupası ile alakalı video yükledim ama maç görüntüsü falan değil , dünya kupasından dünya engeli gelecek video değil.

Ezbere mi atıyorlar anlamıyorum.

Ezbere atmıyorlar. Etiket vs. dünya kupası ile alakalı ne varsa telif gönderiliyor. Bulaşmayın derim. :)

Merhaba arkadaşlar

Yüklediğim bir vdeo dün akşam eşleşen verdi acun medya diye aslında acunla hiçbir alakası yok..

Video editörden bazı işlemler yaparak bu eşleşeni kurtarmak mümkünmü ?
Daha önce bunu başarabilen varmı ?

Kardesim, acunnla alakası soyle olabilir . Acunn bize videolarini yuklememize izin vermiyor, ancak kendisi tv8 de "oynat bakalim " programinda amator videolari yayinliyor. Hatta fail army videosu yayinlarken "sizler icin derledigimiz komik videolar" ifadesini kullandi 2 hafta once. Bi baktim bızim failarmy:) compilationlari. neresini derlediler cok merak ediyorum.

Eger o videolardan birini bide yt a attılarsa tekrar " oynat bakalim " adi altinda . iste acunla alakali olmus oldu:)

Acunn, bize video yukletmiyosan, sende bizim videolari yukleme de bari eslesen vermesin :)

arkadaşlar eşleşen veren saniyeyi öğrenin var o saniyeden itibaren (3-5 saniye gerisinden başlayarak)yt nin kendi müziklerinden ekleyin oraya 1 dakika 10 saniyelik felan müziklerden ondan sonra kurtulursunuz

Kardesim, acunnla alakası soyle olabilir . Acunn bize videolarini yuklememize izin vermiyor, ancak kendisi tv8 de "oynat bakalim " programinda amator videolari yayinliyor. Hatta fail army videosu yayinlarken "sizler icin derledigimiz komik videolar" ifadesini kullandi 2 hafta once. Bi baktim bızim failarmy:) compilationlari. neresini derlediler cok merak ediyorum.

Eger o videolardan birini bide yt a attılarsa tekrar " oynat bakalim " adi altinda . iste acunla alakali olmus oldu:)

Acunn, bize video yukletmiyosan, sende bizim videolari yukleme de bari eslesen vermesin :)

Vay arkadaş bre gafil kendi kanalında magazin yaptın dizi hakkında bişeyler gösterdin diye seninmi oldu dizi acunu sevmezdim iyice gıcık oldum

arkadaşlar acun tek başına yapmıyor adamın yüzlerce çalışanı var ve hepsi yüksek zekalı :) o yüzden adama kin beslemeyin adam herşeyiyle profesyonel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri