Sontorun E- Sipariş Projesi Yayında !

kardesim bu yasta, bu kadar seyler yapiyosun ediniyosun didiniyosun, seni tebrik ederim ısık görüyorum, ama heycanlisin biraz daha gelistir kendini ondan sonra yayinla birseyleri.

kardesim bu yasta, bu kadar seyler yapiyosun ediniyosun didiniyosun, seni tebrik ederim ısık görüyorum, ama heycanlisin biraz daha gelistir kendini ondan sonra yayinla birseyleri.
Çok sagolun hocam senin gibi birinden bu yorumu almak beni sevindiriyor.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------

bir arkadaş ile anlaşıldı :)

Madem bu projeye yoğunlaşacaksın sana bir iki öneride bulunayım

1* bu alan adıyla bu iş yapılmaz alan adını güzel bir şekilde seçmelisinki akılda kalıcı olsun ben mesela bu konuya 3. falan girişim hala ismi aklımda tutamadım
2 ilk oalrak siteni tanıt şimdilik para düşünme insanlar sitene alışsın iş yaptırsın hitlerin artınca düşünürsün hiti hitsiz bir siteye kimse 20 lira vermez ben 20 lira verdim diyelim senin sitenden bana 1 ayda 20 liralık iş gelecek mi?
3- daha geliştirmen açısından bionluk.com fiver gibi siteleri bir incele senin projenin daha gelişmişleri bu sitelerde ve bunlar ücretsiz ilan açtırıyorlar (sanırım satışlardan komisyon alıyorlar

Buradan siteye küfür yazan gereksiz ve salak insanlar beni daha falza sinirlendirmeyin hepinmizin ip si gözüküyor sitede. akıllı olun oraya anan yazmış. daha agırlarıda varda yazamam burda fazla canımı sıkma bir daha sitede hakaret içerikli bi mesaj gelirse gerisini ben bilmem insanın anasına durduk yere küfür edilirmi ya ? terbiyesiz adamlar.

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Madem bu projeye yoğunlaşacaksın sana bir iki öneride bulunayım

1* bu alan adıyla bu iş yapılmaz alan adını güzel bir şekilde seçmelisinki akılda kalıcı olsun ben mesela bu konuya 3. falan girişim hala ismi aklımda tutamadım
2 ilk oalrak siteni tanıt şimdilik para düşünme insanlar sitene alışsın iş yaptırsın hitlerin artınca düşünürsün hiti hitsiz bir siteye kimse 20 lira vermez ben 20 lira verdim diyelim senin sitenden bana 1 ayda 20 liralık iş gelecek mi?
3- daha geliştirmen açısından bionluk.com fiver gibi siteleri bir incele senin projenin daha gelişmişleri bu sitelerde ve bunlar ücretsiz ilan açtırıyorlar (sanırım satışlardan komisyon alıyorlar
Hocam şu şekilde zaten şimdilik hitle bi alaksı yok çünkü şuan kişilerin sadece kişisel e formları yani siz pc başında yoksunuz diyelim arkadaş sipariş verecek ordan işlemi yapıp ücreti öder.

helal olsun kardeşim sürekli birşeyler için ugraşıyorsun. belki şimdilik çok gelecek vaad etmiyor olabilir projelerin ama inşallah günü geldiğinde köstek olanların yüzüne tokat gibi bir projeyle geleceksin :)

helal olsun kardeşim sürekli birşeyler için ugraşıyorsun. belki şimdilik çok gelecek vaad etmiyor olabilir projelerin ama inşallah günü geldiğinde köstek olanların yüzüne tokat gibi bir projeyle geleceksin :)

Vallaha beni manyak gaza getirdiniz hocam ya ne olur ki fikirimi bolsa çogu kişi beni skypeden ekleyip hocam şunun için fikir versene bunun için versene ne yapıyosam kenime mi yapıyorum size yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 23:41 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

bu arada ilk 10 kişiye aylık ücret 15 tl dir burada kanal vs. şeylerde satabilirsiniz her türlü içerik satılır. ilk giren 5 kişiye programda yapılacaktır. sınırsız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri