Sontorun E- Sipariş Projesi Yayında !

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar Detaylı bilgi burda var ; SONTORUN REKLAM

Arkadaşlar bu sistem ile aynı kanal al sat gibi bişey aslında herkes kendi formunu oluşturup istedikleri kategoride satış yapacak ana sayfaya duyuru verebilecek mesela stok geldi gibi detaylı bilgi yukarda var yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum.
örnek bir e-sipariş ; SONTORUN TASARIM

bizimle iş yapacak arkadaşlar veya düşünen arkadaşlar bana mesaj atabilirler

yarın hangi projeyle karşımıza çıkıcaksın şimdiden merak ettim hocam :p

Hocam yanlış anlamada sen tek bi konu açsan "Sontorun Projeleri" diye ne var ne yok orada paylaşsan ?

şu sıralar sadece 4-5 arkadaşla şu reklam projesine agırlık verecegim :)
daha proje bol hocamda şu 2-3 ay sadece bu :)
bide zaten normal olarak konularım var yani tasarım vs.

---------- Spam Engelliyici 21:28 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

Bence bir alt forum başlığı açalım, son torun projeleri diye, daha sonra proje geliştirmek isteyenlere katalog olur o bölüm. :D

Harbi çok iyi fikirmiş :)

neyse hocalarım dalgayı sonra yine yaparız :) şimdi normal yorumlarınızı bekliyorum

Bazı mesajlarını ve projelerini çok amatör buluyorum ama yine de harcadığın çabaya baktığımda büyük saygı duyuyorum.. Tebrikler.. İyi çalışmalar..

Bazı mesajlarını ve projelerini çok amatör buluyorum ama yine de harcadığın çabaya baktığımda büyük saygı duyuyorum.. Tebrikler.. İyi çalışmalar..

hocam bazı projelerim amator ama her projem için diyemezsiniz meslea tasarımlara felanda laf gitmiyosa tabi :)

bunlarla ugrasacagına gıdıp universite sınavına calıssan daha iyi olmazmı hem senin için hem forum için :)

Ya hocam neden üretkenligi durdurmaya calısma cabası varkı hayır diyosun ki forum için gördüysen benim açtıgım konuyu girme basit bu kadar aşşagalamaya ne gerek var

Projeni tam anlamadım ama tek o sipariş formu ve otomatik ödeme içinmi 20TL istiyorsun ?

Projeni tam anlamadım ama tek o sipariş formu ve otomatik ödeme içinmi 20TL istiyorsun ?

hayır form olacak o form sizin maile bilgileri gönderecek otomatik olarak sizden ona istediginiz talep alınmıştır şu sürede gelicek vs. gibi bir mesaj yollaycak ve haftada anasayfaya 2 kere duyuru verilecek + ilk kayıt olan 10 ' a sınırsız e -sipariş programı

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

Süpersin kardesim boyle devam :)

Eyvallah reis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri