Sonuçlandırılmıştır, Konu İçine Eklenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Name Servers
cpns1.turhost.com
cpns2.turhost.com

adamın sitesi turhost da galiba. turhostla bağlantıya geçip durumu anlatıp net bilgilerini almaya çalışabilirsiniz

cok iyi ya wallaha direk dedekifler bulmus :D ya bide gecen hafta benim adsenseye baglı bi kanalım vardı cok bişi getirmiyordu ama genede şükür kanalın şifresini değiştirmiş arkadaş. zamanında birinden almısım mail bende bulamadım kimden aldıgımı onu da bulabilme ihtimalimiz varmıki :))

müge anlıyı geçmiş forum ev adresine kadar çıkartcaklar maşallah

cok iyi ya wallaha direk dedekifler bulmus :D ya bide gecen hafta benim adsenseye baglı bi kanalım vardı cok bişi getirmiyordu ama genede şükür kanalın şifresini değiştirmiş arkadaş. zamanında birinden almısım mail bende bulamadım kimden aldıgımı onu da bulabilme ihtimalimiz varmıki :))

Hocam ver mail adresi elinde varsa hemen bakalım :D

bu telefon numarası su an açık ama cevap veren yok

---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

[MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] hocam bu adam kanal satışı yapmamış hiç bu nasıl oluyor ? Yani bu adamdan nasıl kanal aldınız siz ?
Merak ettiğim farklı şeyler mi var ortada ?

Daha önce söylediğim gibi burada bir ekip var biri ifşa olunca diğeri satışa başlıyor bence.. Üçkağıtcıları bi güzel mahkeme karşısına çıkarabilsek zaten bunları bir daha yapamayacaklar.

Taner renat skypemde ekli .. ve arada yazıyor. kanalı çalan yada alan kişi sensen geri ver sahibine .. böyle bir çocuk değilsin sen bence dopru yola geri döncen .. en son sen 250 tl kazık yiyince nasıl bir duygu olduğunu biliyorsun bu duyguyu yaşamıştın .. aynısını başkalarına yaşatma

Taner renat skypemde ekli .. ve arada yazıyor. kanalı çalan yada alan kişi sensen geri ver sahibine .. böyle bir çocuk değilsin sen bence dopru yola geri döncen .. en son sen 250 tl kazık yiyince nasıl bir duygu olduğunu biliyorsun bu duyguyu yaşamıştın .. aynısını başkalarına yaşatma

Aynen gelsin işi düzeltsin gitsin,

aynen hocam bendede ekli kendisi dolandırıldıydı ..bu duyguyu bilmesi gerek ...

arkadaşlar kanalı ben ali Okan Çelik arkadaştan aldım ağustos ayında burada satış yapıyordu. kendisi ile konuşup öğrenci olduğunu söylemişti, ben de öğrenci olduğu için kanal bahane kendisine katkım olsun diye kanal alıyordum ondan, bazen kanal almadan paraya sıkıştı mı ona yardımda ediyordum. bunlar önemli değil ama ali Okan Çelik buraları okuyorsa o bu konuyu tamamen aydınlatabilir miktar gerçekten önemsiz ama insanın bu kadar (büyükte olsa fark etmez ama) küçük bir miktar için kendisini karalaması ve rezil etmesi gereksiz.

evet telefon açık mesaja da cevap vermiyor aramaya da.
ben her zaman burada tanıdığım öğrenci arkadaşlara madden ve manen destek oldum ve olmaya da devam edeceğim.

şu an quiz de ciddi şekilde konuyla ilgileniyor.

vay yalçın abi demek benden başka kişilerden de mail aldın he :D
şaka tabiki de böyle bir hatayı yapmaman gerekiyordu. Yazık olmuş. umarım kaybın büyük değildir.

vay yalçın abi demek benden başka kişilerden de mail aldın he :D
şaka tabiki de böyle bir hatayı yapmaman gerekiyordu. Yazık olmuş. umarım kaybın büyük değildir.

kayıp önemli bir miktar değil izlenim aldatmış arkadaşı,
senden de mail alana kadar canımız çıkıyordu ağustos eylül ayında.

bu başlığı açmama sebeb o kişi ile başka ticareti olanlar aldanmasın daha büyük kayıp olmaması içindi.
sağolsun genç arkadaş cin gibi 7 sülalesini döktüler.

kayıp önemli bir miktar değil izlenim aldatmış arkadaşı,
senden de mail alana kadar canımız çıkıyordu ağustos eylül ayında.

bu başlığı açmama sebeb o kişi ile başka ticareti olanlar aldanmasın daha büyük kayıp olmaması içindi.
sağolsun genç arkadaş cin gibi 7 sülalesini döktüler.

ee abi kalite olunca rabet görüyoruz sağolsun arkadaşlar, hiç boş bırakmıyorlar :)
Neyse kayıp olmaması güzel amirim, sen bi el at buna, at kömürlüğü, bak bakalım bi daha yapabiliyor mu :)

olay idephisle alakali oldugundan dolayi bu bilgileri kaldiriyorum

[/COLOR]
aynen hocam bendede ekli kendisi dolandırıldıydı ..bu duyguyu bilmesi gerek ...

Hocam foruma paylaştım. Sorun bende değil ben arkadaştan 5 adet quiz aldım. o kanalardan biri öbür arkadşaınmış.

Moderatör tarafında düzenlendi:

paypalı değişen kanal bu.

o kanalda penim quiz panelde olması lazım hocam aldığım kanalın panelinde.

[email protected] şu mailin quiz panelinde 2 kanal var. biri o arkadaşındır arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

adı geçen arkadaş ta yigitcan ıraktan diye bir şahıstna almış bu kanalları yani jaquestteam ondan almış sonra bana satmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri