Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
12 martta yola çıkıcak en iyi ihtimal 15 nisana kadar gelir 28 nisan gibi ödeme alırsın.bu en iyi ihtimalbenimde aynısı başıma geldi 1 ocakdan beri kazanıyorum 12 şubatta pin yola çıkıcak 15 marta kadar gelirse 28 martta ödeme alırım
24 Ocak'ta Başladım
---------- Mesaj saat 00:29:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:26 civarında gönderildi. ----------
yok kendim tıklamadım bin kişilik sayfam vardı video paylaştım üstüne de yazdım rica etsem reklamlara da tıklar mısınız diye kırmamışlar
24 Ocak'ta Başladım
---------- Mesaj saat 00:29:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:26 civarında gönderildi. ----------
yok kendim tıklamadım bin kişilik sayfam vardı video paylaştım üstüne de yazdım rica etsem reklamlara da tıklar mısınız diye kırmamışlar
24 Ocak'ta Başladım
12 martta yola çıkıcak en iyi ihtimal 15 nisana kadar gelir 28 nisan gibi ödeme alırsın.bu en iyi ihtimalbenimde aynısı başıma geldi 1 ocakdan beri kazanıyorum 12 şubatta pin yola çıkıcak 15 marta kadar gelirse 28 martta ödeme alırım
Ben içerik barındırıcılardan bakıyorum örneğin 7 günlük baktığımda 200 tl civarı yazıyor ben bu yazanın hepsini alabilecek miyim net, yoksa ayrıca bi takım düşüşler olacak mı ay sonunda.
24 Ocak'ta Başladım
24 Ocak'ta Başladım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.