Sonunda Adam Gibi Kazanmaya Başladım

ayın 7 sinde sen veya arkadaşların tıkladıysa geçersiz tıklamadan zarar görebilirsin. sayfa to biraz ilginç geldi.

12 martta yola çıkıcak en iyi ihtimal 15 nisana kadar gelir 28 nisan gibi ödeme alırsın.bu en iyi ihtimal :D benimde aynısı başıma geldi 1 ocakdan beri kazanıyorum 12 şubatta pin yola çıkıcak 15 marta kadar gelirse 28 martta ödeme alırım

Bir anda böyle bir değişim farklı şeyler düşündürtüyor insana? Kendin mi tıkladın yoksa?

24 Ocak'ta Başladım

---------- Mesaj saat 00:29:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:26 civarında gönderildi. ----------

yok kendim tıklamadım bin kişilik sayfam vardı video paylaştım üstüne de yazdım rica etsem reklamlara da tıklar mısınız diye kırmamışlar

12 martta yola çıkıcak en iyi ihtimal 15 nisana kadar gelir 28 nisan gibi ödeme alırsın.bu en iyi ihtimal :D benimde aynısı başıma geldi 1 ocakdan beri kazanıyorum 12 şubatta pin yola çıkıcak 15 marta kadar gelirse 28 martta ödeme alırım

Bende pini bekliyorum insallah gelir parayi aliriz sabredemiyorum artik :D

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 Ocak'ta Başladım

---------- Mesaj saat 00:29:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:26 civarında gönderildi. ----------

yok kendim tıklamadım bin kişilik sayfam vardı video paylaştım üstüne de yazdım rica etsem reklamlara da tıklar mısınız diye kırmamışlar

bu işin sonu hiç iyi değil :(

24 Ocak'ta Başladım

yaptığnız adsense ban sebebi olabilir kurallarda açıkca yazıyor reklamlara tıklamaya yönlendirmek ban sebebidir diye size tavsiyem facebook ile kafa yormayın pek çok kanal çok kazanç diyorum iyi günler

24 Ocak'ta Başladım

1 haftaya banlanırsın kardeşim geçmiş olsun

neyse kader :D

eğerki banlanmaz isem para 200 TL olunca alabiliyorum de mi

ama bir de ben aynı anda yazmadım videoyu paylaştım sonra başka durum olarak yazdım öyle de mi ban

Ben içerik barındırıcılardan bakıyorum örneğin 7 günlük baktığımda 200 tl civarı yazıyor ben bu yazanın hepsini alabilecek miyim net, yoksa ayrıca bi takım düşüşler olacak mı ay sonunda.

12 şubatta yola cıkan pin subat 24 25 te elinde olur .

Ben içerik barındırıcılardan bakıyorum örneğin 7 günlük baktığımda 200 tl civarı yazıyor ben bu yazanın hepsini alabilecek miyim net, yoksa ayrıca bi takım düşüşler olacak mı ay sonunda.

standart bir youtube kesintisi olucak %11 gibi oluyor genelde ki bu değişebiliyor net elinize geçicek para her ayın 15 gibi kesinleşen paradır bunu eski adsense panelinde anasayfadan kesinleşmiş kazançlardan görebilirsiniz

24 Ocak'ta Başladım

Google böyle durumlarda Adsenseye Tıklıyor ve Şöyle bir yazı yazıyor.
You Are Banned !

sonra kanal kapandi adsense banlandi olagan ustu tiklamalar tespit edilirse ban yersin

24 Ocak'ta Başladım

Yaş 15 Miş Hmm Anladım :) Yanlış Yoldasın Kardeşim.. Rica Etsem Tıklarmısın Ne Demek Ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri