Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ALLAH Kazasız Belasız Kullanmayı NAsip Etsin Hocam
Birgun Bize de buraya ''Sonunda Arabamı Aldım'' konusunu açmayı nasip etsin![]()
Araba alınca dert yeni başlıyo hocam ancak araba alınca anlarsınız ne demek istediğimi![]()
Araba alınca dert yeni başlıyo hocam ancak araba alınca anlarsınız ne demek istediğimi![]()
bora almıştın galiba?
ne oldu sıkıntı mı çıktı bizde bilelim.![]()
Hocam ben arabayı alayım , alacak parayı bulayım da derdi çekmesı kolay
Ailelere gercekten ihtiyac , evliysen birde cocuk varsa bilmıyorum evlımısın varmı couk cocuk ama eğer öyle olursan sende anlarsın araba olmasının ne kadar kıymetlı oldugunu![]()
Evet hocam bora almıştım,sıkıntı çıkmadı da araba daima para yer ne olursa olsun gaz yetiştiremiyorum mesela,vergi 294tl gerisini sen düşün
---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------
Haklısın hocam her aileye lazım araba,benim dediklerim gülü seven dikenine katlanır gibisinden.. yokluğunu vermesin arabanın ve en önemlisi yutubun...Umarım en kısa zamanda araba sahibi olursunuz inş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.