Sonunda arabamı aldımm

• Kullanıcı think
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun kazasız belasız kullan.bende honda aldım bu ay :)

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin eğri duruyor bir tarafları yalnız :)

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza beladan korusun darısı başımıza artık :)

Araba alınca dert yeni başlıyo hocam ancak araba alınca anlarsınız ne demek istediğimi :D

Hocam ben arabayı alayım , alacak parayı bulayım da derdi çekmesı kolay :D
Ailelere gercekten ihtiyac , evliysen birde cocuk varsa bilmıyorum evlımısın varmı couk cocuk ama eğer öyle olursan sende anlarsın araba olmasının ne kadar kıymetlı oldugunu :D

bora almıştın galiba?
ne oldu sıkıntı mı çıktı bizde bilelim. :)

Evet hocam bora almıştım,sıkıntı çıkmadı da araba daima para yer ne olursa olsun gaz yetiştiremiyorum mesela,vergi 294tl gerisini sen düşün :D

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Hocam ben arabayı alayım , alacak parayı bulayım da derdi çekmesı kolay :D
Ailelere gercekten ihtiyac , evliysen birde cocuk varsa bilmıyorum evlımısın varmı couk cocuk ama eğer öyle olursan sende anlarsın araba olmasının ne kadar kıymetlı oldugunu :D

Haklısın hocam her aileye lazım araba,benim dediklerim gülü seven dikenine katlanır gibisinden.. yokluğunu vermesin arabanın ve en önemlisi yutubun...Umarım en kısa zamanda araba sahibi olursunuz inş :)

Evet hocam bora almıştım,sıkıntı çıkmadı da araba daima para yer ne olursa olsun gaz yetiştiremiyorum mesela,vergi 294tl gerisini sen düşün :D

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Haklısın hocam her aileye lazım araba,benim dediklerim gülü seven dikenine katlanır gibisinden.. yokluğunu vermesin arabanın ve en önemlisi yutubun...Umarım en kısa zamanda araba sahibi olursunuz inş :)

Amin Hocam ...

Hayırlı olsun. Hiç benim tipim değil araba ama siz gözünüz gibi bakarsınız eminim, iyi günlerde kullanın inşallah. :)

kazasiz cezasiz belasiz hayirli limitorler :) , Allah bizlerede nasip etsin

Hayırlı olsun hocam, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Foto'nun kalitesi biraz kötü :) hesap makinası ile çekildi sanırsam

Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin

Bu arada kuyruğu biraz eğri gibi :D [MENTION=10898]think[/MENTION]

Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin yalnız fotodan baktığıma göre bu araç 1.6 ies değil honda euro civic

Dostum hayırlı olsun kazasız belasız binersin insallah bende şimdilik arabanın yanındaki motoru pazarlık yapcam die para biriktirmeye çalışıyorum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri