Sonunda Başardım Galiba (Başarı Öyküsü)

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
04.12.2013 video önü stream reklamlar yogunlukda idi o yüzden herkez 2 katina cikti bende öyleyim.

5 Aralık 05:00 Bütün Kanallar Kalıcı Olarak Kapatıldı :) Nazar Deydi Nazar :D

maillere bak sorunlu kanalı maıl atıyorlar benımde aynı dızı kanalı yuzunden otekıler kapandı bende onu komple sıldım g+ larıda sıldım 1-2 gune acılır para kazanma gerı ınsallah :D

---------- Mesaj saat 07:47:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:47:00 civarında gönderildi. ----------

1 kanalda max 32 video vardı:) hepsi dizi acaba ondanmı gitti :D

benım dızılerde yabancıydı dexter vardı hıc bır ıhtar olmadı ama o kanal yuzunden kapatıldı otekı kanallar aynı sorun olabılır

maillere bak sorunlu kanalı maıl atıyorlar benımde aynı dızı kanalı yuzunden otekıler kapandı bende onu komple sıldım g+ larıda sıldım 1-2 gune acılır para kazanma gerı ınsallah :D

---------- Mesaj saat 07:47:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:47:00 civarında gönderildi. ----------

benım dızılerde yabancıydı dexter vardı hıc bır ıhtar olmadı ama o kanal yuzunden kapatıldı otekı kanallar aynı sorun olabılır

alt kanal yoktu hocam:) hepsi tek gmail ile açılmıstı :) 1 tane kanal var patlayan kanallardan 1 gün sonra açmıştım bakalım bu yarın kapanacakmı :)

alt kanal yoktu hocam:) hepsi tek gmail ile açılmıstı :) 1 tane kanal var patlayan kanallardan 1 gün sonra açmıştım bakalım bu yarın kapanacakmı :)

anladım dırek hesaba atmısın alt kanal olusturmadan aynı sekılde benım o acık kalan kanala yukleme yapıyoru bısey olmaz ınsallah

inşallah kardeşim bir sorum var bu kapanan kanalların paralarını alabiliyormuyuz?

valla kardesım bu genel bı soru ama kapanan kanalların paraları halen adsensede nasılsa 200 tl olunca odeme yapıcak daha once sureklı kapanan kanalalrım vardı ama 198 dolar kadar odeme aldım bı sıkıntı olmadı

valla kardesım bu genel bı soru ama kapanan kanalların paraları halen adsensede nasılsa 200 tl olunca odeme yapıcak daha once sureklı kapanan kanalalrım vardı ama 198 dolar kadar odeme aldım bı sıkıntı olmadı

inşallah alırım ilk 2 günün parasını çıkartsam yeter :)

alırsın alırısn adsense saglamsa sıkıntı yok demek her zaman yedekde bı adsense bulundur nolur nolmaz pınsızde olsa :D

var var yedek adsense :) ama onda bi türlü 20 tl limitini geçemedim :D kanalı bağlıyorum 29 tl birikiyor küt kanalın para kazanma kapanıyor:)

var var yedek adsense :) ama onda bi türlü 20 tl limitini geçemedim :D kanalı bağlıyorum 29 tl birikiyor küt kanalın para kazanma kapanıyor:)

sende benım gıbı bı anda fırlamak ıstıyorsun onda oluyor tek kanal olsun ıstıkrarlı olsun :D bı 10 kanal daha acıcam bırakıcam aynı seyler olursa bırakıcam atık olmuyorsa olmuyor :D

sende benım gıbı bı anda fırlamak ıstıyorsun onda oluyor tek kanal olsun ıstıkrarlı olsun :D bı 10 kanal daha acıcam bırakıcam aynı seyler olursa bırakıcam atık olmuyorsa olmuyor :D

tek kanal olsa 2-3 gün sonra spamdan gidicek :D çoklu kanal olsa kalıcı olarak kapatılıcak bu millet ne yapıcak :)

tek kanal olsa 2-3 gün sonra spamdan gidicek :D çoklu kanal olsa kalıcı olarak kapatılıcak bu millet ne yapıcak :)

bilmiyorum ya şaştım kaldım bende denemedıgım yol kalmadı sabıt bı kazanc saglıyamadım tek kısı bu akdar oluyor yapıcak bısey yok :)

bilmiyorum ya şaştım kaldım bende denemedıgım yol kalmadı sabıt bı kazanc saglıyamadım tek kısı bu akdar oluyor yapıcak bısey yok :)

ben sağlamıştım ne güzel günde 10 lira :) yetiyordu bana ama sahte telifciler saolsun kanalı patlattılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri