04.12.2013 video önü stream reklamlar yogunlukda idi o yüzden herkez 2 katina cikti bende öyleyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
04.12.2013 video önü stream reklamlar yogunlukda idi o yüzden herkez 2 katina cikti bende öyleyim.
5 Aralık 05:00 Bütün Kanallar Kalıcı Olarak KapatıldıNazar Deydi Nazar
![]()
saglık olsun durmak yok![]()
Aynen ama bi sıkıntı variçinde video olmayan kanal bile patladı
bi önlem almak lazım
![]()
mülti hesap oldumu oyle oluyor benımde 10 kanal kapandı sımdı 2 tane yenı actım 5er k vıdeo attım arayı kapatmak lazım![]()
1 kanalda max 32 video vardıhepsi dizi acaba ondanmı gitti
![]()
maillere bak sorunlu kanalı maıl atıyorlar benımde aynı dızı kanalı yuzunden otekıler kapandı bende onu komple sıldım g+ larıda sıldım 1-2 gune acılır para kazanma gerı ınsallah
---------- Mesaj saat 07:47:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:47:00 civarında gönderildi. ----------
benım dızılerde yabancıydı dexter vardı hıc bır ıhtar olmadı ama o kanal yuzunden kapatıldı otekı kanallar aynı sorun olabılır
alt kanal yoktu hocamhepsi tek gmail ile açılmıstı
1 tane kanal var patlayan kanallardan 1 gün sonra açmıştım bakalım bu yarın kapanacakmı
![]()
anladım dırek hesaba atmısın alt kanal olusturmadan aynı sekılde benım o acık kalan kanala yukleme yapıyoru bısey olmaz ınsallah
inşallah kardeşim bir sorum var bu kapanan kanalların paralarını alabiliyormuyuz?
valla kardesım bu genel bı soru ama kapanan kanalların paraları halen adsensede nasılsa 200 tl olunca odeme yapıcak daha once sureklı kapanan kanalalrım vardı ama 198 dolar kadar odeme aldım bı sıkıntı olmadı
inşallah alırım ilk 2 günün parasını çıkartsam yeter![]()
alırsın alırısn adsense saglamsa sıkıntı yok demek her zaman yedekde bı adsense bulundur nolur nolmaz pınsızde olsa![]()
var var yedek adsenseama onda bi türlü 20 tl limitini geçemedim
kanalı bağlıyorum 29 tl birikiyor küt kanalın para kazanma kapanıyor
![]()
sende benım gıbı bı anda fırlamak ıstıyorsun onda oluyor tek kanal olsun ıstıkrarlı olsunbı 10 kanal daha acıcam bırakıcam aynı seyler olursa bırakıcam atık olmuyorsa olmuyor
![]()
tek kanal olsa 2-3 gün sonra spamdan gidicekçoklu kanal olsa kalıcı olarak kapatılıcak bu millet ne yapıcak
![]()
bilmiyorum ya şaştım kaldım bende denemedıgım yol kalmadı sabıt bı kazanc saglıyamadım tek kısı bu akdar oluyor yapıcak bısey yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.