Sonunda Başardım Galiba (Başarı Öyküsü)

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
6 Aralık 5:36 dün kapanan kanalardan sonra tek kanal ile devam ediyorum videoları attım şuana kadar 1400 görüntülenme 62 tık var :)

başka önerebileceğin sektör varmı dostum

yabancı vine videoları bu aralar tutuluyor kardeşim seevine.com alabiliceğin güncel videolar. birde twitterde tweetleri kontrol et vine ile ilgili olanları yeni atılmış vineleri at.

9 Aralık 01:17 5 Aralıktan Sonra Tek Kanal İle Devam Ediyorum Sonuç Burada;

vbd9j.png

Sen Sen Ol Asla Pes ETME...!!

Hocam ben sana dedim youtube bu parayı bize yedirmez. Ben cok iyo kazanirken hep kapatti kanallari.

Çok sükür senin 1 tanede olsa ayakta

İsra Suresi 13. Ayet: Biz Herkesin Kaderini Kendi Çabasına Bağlı Kıldık.

Güzelmiş bunu imzam olarak kullanıcam bundan sonra.

Hocam ben sana dedim youtube bu parayı bize yedirmez. Ben cok iyo kazanirken hep kapatti kanallari.

Çok sükür senin 1 tanede olsa ayakta

Para kazanma kapatmadığı sürece sıkıntı yok hocam kapansın kanallar önemli degil giden abone olur:) youtube kapattıkça ben açıcam bu böyle sürer gider.. ASLA PES ETME ;)

Allah bol kazanç versin hepimize dostum, güzel hikaye olmuş, başarının devamını dilerim ;)

10 Aralık 00:12 Telifler Pes Peşe Geldi
vcc01.png

9 Aralıktan Kazandığım 70 Tl İle Kaldım :) Tabi Durmak Yok Yola Devam :) Yeni Kanal Açtım Ordan Devam Ediyorum

dizi film ise normal yapacak birşey yok.

Diziyi merak ettim haven, grimm, haven, hannibal falan mı ??

Bu diziler çok zor dolar işareti oluyor.

Sen nasıl yapıyorsun bunları dolar işareti ??

Kanallar Kapandı Bende Ara Verdim Youtubeye 1 Ay Sonra Kaldığım Yerden Devam Ediceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri