Sonunda Özgün Video'mu Çektim..

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın beni. Bir çok arkadaş hiç kimseye bile atmıyor. Ben bu forumda eski üyelere veriyorum yani aşina olduğum gördüğüm kişilere neden diye soracak olursanız en azından o adamları az çok forumda gördüğümden tanıyorum. Belki sen yeni geldin diye bana kıllık yapacak değilsin eyvallah ama bir diğeri yapabilir bırakın bizim de tadı damağımızda kalsın bizde hevesimizi alalım yaptığımız işten.

Bu işin hiç havasını da yapacak değilim zaten attığım arkadaşlara ben verirken rica ediyorum izledikten sonra sadece kendilerinde kalmasını video linkini vs.
dogru söylüyorsun kardeşim haklısın bence kafana göre kime güveniyorsan ona ver güvenmiyorsan tanımıyorsan sakın verme babana bile...

video fena değil sözlüklere gerekli platformlara düşerse önü açık video^^fikire 10 üzerinden 10 kurguda biraz eksiklik var ama yinede dediğim gibi önü açık video

Güzel olmuş hocam aynı hikayeyi başka birisi yapmıştı seneler önce seninkide güzel olmuş ellerine sağlık. Benim dikkatimi çeken gülme effekti senin normal sesinin kat ve kat yukarsında o bana itici geldi.
Ama o efekt her ne kadar hep bana saçma gelsede video sonrasında yüzde gülümsemeyi istemsiz bırakıyor tekrar tebrikler hayırlı olsun.
Edit: Tekrar izledimde cidden iyi yapmışın :D

Güzel olmuş hocam aynı hikayeyi başka birisi yapmıştı seneler önce seninkide güzel olmuş ellerine sağlık. Benim dikkatimi çeken gülme effekti senin normal sesinin kat ve kat yukarsında o bana itici geldi.
Ama o efekt her ne kadar hep bana saçma gelsede video sonrasında yüzde gülümsemeyi istemsiz bırakıyor tekrar tebrikler hayırlı olsun.

Sağol hocam yani elimden geleni yaptım. Bir sonra ki videom daha iyi olacak inşallah.

Hocam su videoyun linkini bende alabilirmiyim eger senin icin bir sakincasi yoksa, bukadar yorumdan sonra videoyu izleyememek cok kotu olur :)

Edit: Videonu acikcasi begendim, yalniz sanki biyerlerde eksik var gibi (Biraz daha oynaman gerek videoile):x
Ilerde daha iyi isler yapacagindan eminim. Insallahh emeginin karsiligini alirsin :)
Bu arada bende reklam cikmadi (Bulgaristandayim) ;)

Reklam vermedim verdim de iptal ettim verdim olmadı bende önemsemedim şuan reklamı birazdan halledeceğim o işi. Eyvallah sağolasın.

Yorumların hepsini okudum belki nasıl bir şey çektiğini anlarım diye ama sadece gülme efekti eklediğini anladım.Demek ki komedi türünde bir video.Sanırım bir hikaye anlatmışsınız bay Kaan.

Pm alabilir miyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri