Sonunda Özgün Video'mu Çektim..

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
valla ilk başlarda pek meraklı değildim ama bende merak ettim pm alabilirmiyim

İzledim ve önerilerde bulunayım :).
1. olarak bu daha önce yapıldıydı sanırım fakat hatırlamıyorum yabancı biri yapmış olabilir.
2. olarak giriş kısmında şunlar olabilir, Merhaba ben Kaan Bulut bu gün size bıdı bıdı işte. Burada girişte adını söylemen ileride adın ile aratılman demek tabi videolar tutulursa.
3. olarak video sonunda bi 10 saniyelik kısımda yeni videolar için kanalımı takip edebilirsiniz, şu videomu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz, el ile işaret edersin oraya da link koyarsın. Beni facebooktan takip etmek için bu link, tiwitter adresim burada. Bu 10 saniye değilde yaklaşık 20 saniyelik birşey olur.

bence ilk videona göre güzel olmuş fakat dahada geliştirebilirsin şahsen beğendim :)

hahah. süper olmus kardesım ya valla helal olsun. mımıklerde az cok guzel. bence gelıstırmelısın :D

hocam meraklandım pm atsan da biz de baksak olur mu :)

Kafayı sıyırıcam bu adsense ıle ılgılı yardımcı olurmusun skype hidayet.dalyan1

Maşallah diyelim izleyenler hiç kötü eleştride bulunmamış. Daha güzel olması için öneriler yapılmış. Bu nedenle videoyu bende merak ettim. Mümkünse izleyebilir miyim?

Ayrıca izleyen arkadaşlar birer kez face,twitter hesabında paylaşsa hemen yayılabilir. Artık o yapmış şu kadar izlenmiş bende yapayım mantığını bırakmalı ve güzel iş yapana yardım etmeliyiz.

Selam hocam video pm atabilirmisin çok merak ettim.

Bende kendim yapmayı dusunuyorum

Selamlar,

Merak ettim videoyu ama anladığım kadarıyla bir tür stand-up yapmışsınız :)
Gülme efektleri falan varsa yani.
Ya da yabancıların yaptığı videologger'lık gibi sanırım.

Benim de şu anda benzer bir projem var ama seninkinden farklı olarak ben profesyonel kamera kullanıp ve kendimin de rol alacağı bir video çekmeyeceğim. basit kamera, hatta telefon kamerası kullanıcam :)
ayrıca çekim yapıcam ama kendim videoda olmayacağım. Aslında videoda bulunmak daha iyidir, izlenim alması açısından yani ama ben kendime o kadar güvenemiyorum bu konuda :)

mümkünse ben de izlemek isterim videoyu.
hayırlı olsun, başarılar dilerim...

Video'm +301'e takıldı ama. Pek izlenimden dolayı olduğunu sanmıyorum. Öyle patlayacak tarzı bir şey olsa beğeni ve yorumlardan görebilirdim diye düşünüyorum. Sanırım 300 iken 10 kişi birden girdi izlemeye falan o yüzden oldu.

Video'm +301'e takıldı ama. Pek izlenimden dolayı olduğunu sanmıyorum. Öyle patlayacak tarzı bir şey olsa beğeni ve yorumlardan görebilirdim diye düşünüyorum. Sanırım 300 iken 10 kişi birden girdi izlemeye falan o yüzden oldu.

olabilir hocam ama snn videon ilerde patlamaya meilli bi video basarılı olmus bu arada bi kaç yerde paylastım videonu sosyal aglarda. hayırlısı olsun insallah patlar gider =)

İlk kayıt için cidden başarılı hocam, şu sıralar Vine videoları çok tutuyor. İsminizin biraz daha yaygın hale gelmesi için Vine yolunda ilerlerseniz isminiz daha çabuk yaygınlaşacaktır. Bu olayda size +10 katkı sağlayacaktır.

Başarılarınızın devamını dilerim, sevgilerimle.

Video gayet başarılı.Zaten ilk çekimin.Bence çok iyi.Başarılarının devamını dilerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri