Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seçtim hocam sorun yine aynı dosyanın çıktığı yerde 2.5 tb boş alan var daha.Hocam dosyanın çıktığı yeri tekar seçer misiniz ?
kaydetmek istediğin disk kapasitesine bakarmısın bi dolu olmuş olabilir
@cagatayak
sorun galiba videonun formatında ...örneğin hangi videoyu formatlıyacaksan önce onu bir convertle avi yada mp4 çevir ondan sonra insert yapıp öyle render al büyük bir ihtimal çözülecektir
![]()
Arkadaşlar render %100 olduktan sonra bu hata geliyor. Boyut olarak kaydediyor ancak videoyu açmaya kalktığımda açılmıyor.Bu hata yuzunden çalışamıyorm çözene sağlam 30 mail vericem.
@cagatayak
teşekkür ederim ... yeterki işin görülsün ...mailleri istemem siz kullanırsınız
onları denedim hocam çözüm olmadı onlarrender alıcagın zaman customize template secenegınden encode mode cpu veya opengl seceneklerını bır dene ıstersen
tamam hocam şuan convert ediyorum o olmazsa dediğinizi denicem.Hocam Renderlılar yazmışsın, ı yı i yapıp denermisin bi. Birde kiril alfabesi varsa renderda latin yap birde öyle dene.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.