Sony Vegas Pro 11 Kullanan Arkadaşlar Rica Etsem Bakabilirmi

• Kullanıcı deeper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

deeper

Kayıtlı Üye
arkadaşlar sony vegası ben kendi pc me kurdum ve kullanıyorum sorun yok. aynı setup dosyasını flash bellekle kopyalayıp arkadaşıma kurdum. program aşağıda ss lerde verdiğim iki videoyu birbirine hizalama işlemini yapmıyor. bide videoyu play çubuğuna getirdiğimizde bende oraya kilitlenip sarı oluyor fakat onda olmuyor. yani her iki ss de okla gösterdiğim olayı arkadaştaki vegasta yapamıyoruz. bunun çözümünü bilen arkadaşlar çok rica etsem yazabilirmi acaba.

3YEgGr.png

W17o3N.png

Hocam ilk başta vegas 13'ü öneririm sonra probleme gelirsek alttaki videoyu sürüklediğinizde diğer videonun altına gitmiyor mu sorun bu mu? Yoksa diğer videoyla beraber hareket mi ediyor?

hocam işletim sistemi 32 bit olduğundan mecburen 11 kullanıyoruz. üstteki resimde gösterdiğimi mavi hizalama olayı arkadaşta olmuyor hiçbirşey çıkmıyor. videoları arka arkaya sıralamak istersen yaklaştırıp çok ince ayar yapıp 0 a 0 koyman gerekiyor. nbormalde bende 1.videonun sağına 2. videoyu yanaştırdığımda bu mavi uyarı çıkıp kitleniyor. umarım anlatabilmişimdir :D yani sorunumuz bu ss de gösterdiğim sarı ve mavi hizalamayı yapamamak.

arkadaşlar sony vegası ben kendi pc me kurdum ve kullanıyorum sorun yok. aynı setup dosyasını flash bellekle kopyalayıp arkadaşıma kurdum. program aşağıda ss lerde verdiğim iki videoyu birbirine hizalama işlemini yapmıyor. bide videoyu play çubuğuna getirdiğimizde bende oraya kilitlenip sarı oluyor fakat onda olmuyor. yani her iki ss de okla gösterdiğim olayı arkadaştaki vegasta yapamıyoruz. bunun çözümünü bilen arkadaşlar çok rica etsem yazabilirmi acaba.

3YEgGr.png

W17o3N.png

sarı cubugun şeridine 2 kere tıklayın,bastakı sarı cubugu başa,sondakı yani sagdaki sarı cubuguda videonun sonuna surukleyın

sorunun çözümü bende hocam :D anlatıyorum programın üstünde (edit,wiew,help,options) filan var onun hemen aşasındaki şeritte bir yukarı doru bakan altında ufak kırmızı bişe var ona tıkla sorun hal olur [MENTION=37380]deeper[/MENTION]

[MENTION=8545]walow[/MENTION] [MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten ;) bugün bütün gün bu sorunu çözmek için uğraştık neresi olduğunu bende bir ss olarak atayım başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa burdan faydalansın

E5PWrB.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri