Soru: Başvurum Reddedilirse 30 Gün Beklemek Zorunda Mıyım? Cevap: Hayır.

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Onaylı para kazanması açık bir kanala Web adsense hesabı eklenebiliyor mu yoksa adsense ye YouTube üzerinden tekrar mı başvurmak gerekiyor ?

Acaba şartları taşıyan sorunsuz olduğu halde para kazanması kapanan ve tekrar başvuru yapılmamış kanalı 3 aşamalı kanala taşıyan oldumu ?

Sorunu anladım hocam, denedim; kanal 4 aşamalıya dönüşüyor.. :)

Bi an sevindim normal tutan kanalları, 3 aşamalı kanala bağlayınca, kanal 3 aşamalı olarak kalacak sandım ama yanılmışım.. tutan kanalı 3 aşamalı kanala bağlayınca, kanalın 3 aşamalığı gidiyor direk 4 aşamalı oluyor kanal silindiğinden dolayı..

sadece beklemeden tekrar başvurmaya yarıyor, işe yarar.. teşekkürler paylaşım için.

Son düzenleme:
Sorunu anladım hocam, denedim; kanal 4 aşamalıya dönüşüyor.. :)

Bi an sevindim normal tutan kanalları, 3 aşamalı kanala bağlayınca, kanal 3 aşamalı olarak kalacak sandım ama yanılmışım.. tutan kanalı 3 aşamalı kanala bağlayınca, kanalın 3 aşamalığı gidiyor direk 4 aşamalı oluyor kanal silindiğinden dolayı..

sadece beklemeden tekrar başvurmaya yarıyor, işe yarar.. teşekkürler paylaşım için.

Evrim geçiriyor diyorsun:) Eyvallah üstad sağolasın.

arkadaşlar üyeliğim onaysız olduğu için burdan sormam gerekti bi sorum var sizlere.

Youtube Para Kazanma bölgesindeki ilk adım olan YouTube İş Ortağı Programı şartlarını okuyup kabul edin bu yazının sağında bulunan BAŞLAT butonuna tıklıyorum alttaki kutuları işaretleyi Kabul Ediyorum dediğim zaman hiçbirşey olmuyor o ekran kapanıyor ve değişen bişey yok kabul etmiyor. Farklı hesaplarda ve farklı tarayıcılarda denedim yine olmadı.
Sorum ise 4000 saat ve 1000 abone olduktan sonramı bu adımları kabul edebilirim? Benim diğer bi hesabımda o adımları geçmişim 2000 saat ve 200 abonesi olduğu halde çıkamadım işin içinden

arkadaşlar üyeliğim onaysız olduğu için burdan sormam gerekti bi sorum var sizlere.

Youtube Para Kazanma bölgesindeki ilk adım olan YouTube İş Ortağı Programı şartlarını okuyup kabul edin bu yazının sağında bulunan BAŞLAT butonuna tıklıyorum alttaki kutuları işaretleyi Kabul Ediyorum dediğim zaman hiçbirşey olmuyor o ekran kapanıyor ve değişen bişey yok kabul etmiyor. Farklı hesaplarda ve farklı tarayıcılarda denedim yine olmadı.
Sorum ise 4000 saat ve 1000 abone olduktan sonramı bu adımları kabul edebilirim? Benim diğer bi hesabımda o adımları geçmişim 2000 saat ve 200 abonesi olduğu halde çıkamadım işin içinden
bu genel bi sorun heralde dostum bende bu olaya rastladim son 1-2 gunde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri