[SORU] Para Kazanmayı Kanıtlama

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Para kazanmayı kanıtla gibi bir şey var arkadaşlar. Parantez için de ünlemli [!] bir şey çıkıyor para kazanma yerinde. Fakat ben video'yu kendim yaptım bunu nasıl kanıtlayabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler mübarekler.

Benim attığım bazı videolarda da incelenip onaylanmıyor .
Youtebe iyice suyunu çıkardı .
Ticari hakları sana aitse kanıtla değilse para kazanamazsın diyor .
Sanki youtube'a atılan her video Telif gerektirirmiş gibi .

Ama senin konunun cevabını bilemiyorum .

benim böyle 400 binlik ve 150 binlik video gitti para kazanmaya bi açılmadı :) ama küfür yok sabretmeye devam

aynı şey bende de olmuştu kendi yaptığım videoyu attım ilk başta para kazanma aktif oldu sonra kanala geçen gün bi bakıyım dedim video 9k izlenme almış ama videonun para kazanması iptal edilmiş çözemedim sorunu

böyle bir video olduğunda ne yap biliyomusun kanalının en iyi ikinci videosuna yönlendir çok izlenen videolar ikinci videoya itiyo o video içinde yapıcak bişey yok artık ben yaptığım en iyi taktik budur ve bayada başarılı oldu

video'yu kendim yaptım derken kullanılan müzik varsa senin mi ? sen mi çektin videoyu, özgün içerikmi ? şayet ki bu bahsettiğim durum değilde 3-5 komik videoyu birleştirerek 1 video yapman o videonun senin olduğu anlamına gelmez !

video'yu kendim yaptım derken kullanılan müzik varsa senin mi ? sen mi çektin videoyu, özgün içerikmi ? şayet ki bu bahsettiğim durum değilde 3-5 komik videoyu birleştirerek 1 video yapman o videonun senin olduğu anlamına gelmez !

Evet kendim çektim video'yu. Müzik de kullanmadım. Özgün içerik oluyor kendisi.

Şimdi yardım edecek misin mübarek?

Denedim yeniden aynı problem çıkıyor.

Konuyu hortlatma gereği duydum,
Hiç kimse cevap vermemiş, gelen cevaplar da çok ilginç, arkadaş bas bas video benim özgün diyor millet azar çekiyor :D

Bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var, belki 1-2 ay sonra düşünebilirim böyle birşey doğal olarak kanıtlamayı kusursuzca yapmak gerek.
Tecrübeli özgün çalışan arkadaşlar anlatabilir mi kanıt yaparken neler gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri