(Soru) Paypal İle Kredi Kartından Ödeme Alma Nasıl Yapılır?

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Arkadaşlar merhaba,

Kısa-uzun arası bir sessizlikten sonra birşeyler yazmanın vakti geldi. Başlık kısmından da anlaşılacağı üzere bir sorum olacak. Paypal hesabına her ne kadar 6 seneden fazladır sahip olsamda lüzum olmadığından kullanıcı sevyesinin üstüne geçmedim. Özgün ve Spam kanal çalışmaları yaparak Youtube'dan para kazanmaya çalışan arkadaşlarımın kanallarının hitini arttırmasına yardımcı olmak adına geliştiriyor olduğumuz bir betik yazılım için Paypal üzerinden kredi kartı ile ödeme yönteminin sayfaya adaptasyonunu öğrenmek istedim. Kısa bir araştırmada Paypal hesabımı ticari kullanıma açmam gerektiğini tespit ettim ancak bunun başka bir yolunun olabileceğini düşündüm. Çünkü ticari kullanım için vergi ödeyen bir ticarethanemin olması gerektiği gözüme çarptı ve ben buna sahip değilim. Bilen arkadaşların konu ile ilgili yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum.

Saygılarımla

iş yeri belgesi ve ruhsat belgesi istiyor paypaldan bunları kanıtlamadıgın takdırde hesabını sınırlandırıp sızınle tamamen ılıskısını kesıyor buda paypal bakıyenızdekı mıktarı 180 gun yanı 6 ay sonra almanıza olanak saglıyor buda bır haylı uzun vakıt, aynı olayı bırkac hafta once yasadım fakat ben tıcarı hesap tanımlamadım bıreyseldı ama fazla para transferı oldugu ıcın paypalın gozune batmıs daha sonrasında durum ortada zaten hesap tamamıyle kapatılıyor paypal kurallar geregı tek taraflı oldugu ıcın ınan bana hıcbır yardımcı olma canlısı olmuyorlar bılgın olsun ben ıcerde kalan bakıyemı gonderen sahıslara ıade ettırdım paypaldan daha sonra arkadaslar odemeyı bankama gectı baska turlu kurtaramazdım paypalın hesabın 180 gun ıcınde kapanması kararında senın tek hakkın sana para gonderen kısıye ıade etme hakkını tanıyor olay bu

aylık 10bin tl altındaki para çekiminde ticari gerekmiyormuş. şimdi bir başlıkta okudum ytpara forumda.....ne kadar doğru bilmiyorum çünkü bu konuda fazla bilgim yok.

iş yeri belgesi ve ruhsat belgesi istiyor paypaldan bunları kanıtlamadıgın takdırde hesabını sınırlandırıp sızınle tamamen ılıskısını kesıyor buda paypal bakıyenızdekı mıktarı 180 gun yanı 6 ay sonra almanıza olanak saglıyor buda bır haylı uzun vakıt, aynı olayı bırkac hafta once yasadım fakat ben tıcarı hesap tanımlamadım bıreyseldı ama fazla para transferı oldugu ıcın paypalın gozune batmıs daha sonrasında durum ortada zaten hesap tamamıyle kapatılıyor paypal kurallar geregı tek taraflı oldugu ıcın ınan bana hıcbır yardımcı olma canlısı olmuyorlar bılgın olsun ben ıcerde kalan bakıyemı gonderen sahıslara ıade ettırdım paypaldan daha sonra arkadaslar odemeyı bankama gectı baska turlu kurtaramazdım paypalın hesabın 180 gun ıcınde kapanması kararında senın tek hakkın sana para gonderen kısıye ıade etme hakkını tanıyor olay bu

Sevgili kardeşim teşekkür ederim cevap için. Ancak ben şunu istiyorum. Yazmış olduğum yazılımın satışını kredi kartı ile yaptırmak ve otomatik olarak üyeliğin aktivasyonunu yapmak. Bu yüzden eğer ki kişisel hesap ile bu olmuyorsa vazgeçeceğim.

aylık 10bin tl altındaki para çekiminde ticari gerekmiyormuş. şimdi bir başlıkta okudum ytpara forumda.....ne kadar doğru bilmiyorum çünkü bu konuda fazla bilgim yok.

Sevgili kardeşim sana da teşekkür ederim ama sanırım yazdıklarım tam anlaşılmadı. Ben bir ürün satışı için kredi kartı çekim sayfasından bahsediyorum. Yani kullanıcının bana direk olarak para göndermesinden değil. Ben paypal'ın sanal pos sistemini kullanarak ürün satacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri