Kaanbulut
Yasaklanmış
Hiç sorulmamış bir soru bu arkadaşlar. Çünkü ben forumda ortalama 5 gündür sürekli online'm ve her konuya bakmaktayım. Ayrıca forumu delik deşik ettim bulamadım. Bu soruyu sırf kendim için değil benim gibi düşünüpte cevap bulamayan arkadaşlar içinde açmış bulunmaktayım.
Şimdi elimde 2 adet hesabım var. Yani gmail hesabı. Bu gmaillere birer tane YT hesabı açsam. VE sonrasında şu mantıkta mı ilerle'sem ?
1 hesabın içine 5 kanal mı açmalıyız? Şahsen böylesi daha sağlıklı ise ben şöyle açardım? Sizce Doğru mu ?
1. Hesaba 5 KANAL.
KANAL - 1: HABERLER İLE İLGİLİ.
KANAL - 2: MÜZİK İLE İLGİLİ.
KANAL - 3: SAĞLIK İLE İLGİLİ.
KANAL - 4: YARIŞMALARLA İLGİLİ.
KANAL - 5: SAÇ MODELLERİ İLE İLGİLİ.
----------------------------------
2. Hesaba 5 KANAL.
Siz değerli üstatlarım sizce böyle bir sistem mi kurup ilerlemeliyiz yoksa her kanal
için bir tane HESAP mı yapalım ?
Belki bu işi bilmeyenler olarak yani öğrenmeye çalışanlar olarak sizleri çok sık boğaz ediyoruz farkındayız ama kusura bakmayın.
Şimdi elimde 2 adet hesabım var. Yani gmail hesabı. Bu gmaillere birer tane YT hesabı açsam. VE sonrasında şu mantıkta mı ilerle'sem ?
1 hesabın içine 5 kanal mı açmalıyız? Şahsen böylesi daha sağlıklı ise ben şöyle açardım? Sizce Doğru mu ?
1. Hesaba 5 KANAL.
----------------------------------
2. Hesaba 5 KANAL.
Siz değerli üstatlarım sizce böyle bir sistem mi kurup ilerlemeliyiz yoksa her kanal
için bir tane HESAP mı yapalım ?
Belki bu işi bilmeyenler olarak yani öğrenmeye çalışanlar olarak sizleri çok sık boğaz ediyoruz farkındayız ama kusura bakmayın.