Sorun ne sizce dostlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkeagle

Yasaklanmış
nlpfn.jpg

Youtube kazancı neden tam olarak görünmüyor acaba?
Yani tahmini kazançlar neden sıfır?

Sorun ne sizce dostlar diye bir başlık olamaz.

forumu araştırın sorunun cevabı dolu.

valla kusura bakmayın ama ben cevabı bulamadım. Baslık konusuna gelınce selcuk kardeş burası bir forum ben yardım almak ıcın bunu sectım. Serkan hocam sorunun cevabını en iyi sen bılırsın gelınce cevaplarsan sevınırım. Youtube analytics sen yokken ben bakıyordum saygıdeğer üye. oraya gec yansıdıgını da bılıyosundur umarım.

valla kusura bakmayın ama ben cevabı bulamadım. Baslık konusuna gelınce selcuk kardeş burası bir forum ben yardım almak ıcın bunu sectım. Serkan hocam sorunun cevabını en iyi sen bılırsın gelınce cevaplarsan sevınırım. Youtube analytics sen yokken ben bakıyordum saygıdeğer üye. oraya gec yansıdıgını da bılıyosundur umarım.

Evet burası bir forum,forumunda bir kuralı var senin seçtigin başlık geçerli degildir.

ve bu başlık ile serkan abiden cevap bekliyorsan yanlış yapıyorsun ;)

"SAYGIDEĞER ÜYE"

Sorun ne sizce dostlar diye bir başlık olamaz.

forumu araştırın sorunun cevabı dolu.

evet arkadaşlar selçuk hocam doğru söylüyor.Bende o hatayı yaptım artık başlıklarımız sorunlarımız neyse onu yazalım.Acil yardım,acele yardım,dostla,arkadaşlar böyle başlık yapmıyalım sorunumuz neyse ona göre yapalım

Selçuk kardeş sen kafanı yorma ben hallederim. Cevabı yazmak en güzeli. İşimi kolaylaştırmak dururken neden zorlaştırıyorsunuz anlamıyorum. Biliyosanız yazın arkadaşlar bilmeyende başlığa konuya takılıp kalmasın. Saygıdeğer üye derken sana yazmadım selçuk bu arada. İstediğini yazabilirsin :)

Selçuk bu forumda böyle bir kural yok. Ben küfür, argo kullanmıyorum,tamamen Türkçe yazıyorum ve konu doğru yerde açıldı. Açacağım başlığa sen karar veremezsin. Madem böyle bir kural var konuyu aç sabitle herkes görsün.

Selçuk kardeş sen kafanı yorma ben hallederim. Cevabı yazmak en güzeli. İşimi kolaylaştırmak dururken neden zorlaştırıyorsunuz anlamıyorum. Biliyosanız yazın arkadaşlar bilmeyende başlığa konuya takılıp kalmasın. Saygıdeğer üye derken sana yazmadım selçuk bu arada. İstediğini yazabilirsin :)

Cevabı istiyorsan sorunu belirten bi başlık ile konu açabilirsin,sen bizim ve forumdaki diger arkadaşların işini zorlaştırıyorsan böyle olur.Saygıdeğer üyeyi zaten üstüme alınamam diger kişiye yazdın diye belirttim.

Kimsenin işini zorlaştırmıyorum. Yardım etmicek adam konuya girmez olur biter.
Selçuk sen en iyisi işinle ilgilen kardeş burada sorun yok. Dediğim gibi bu forumda böyle bir kural yok. Ben küfür, argo kullanmıyorum,tamamen Türkçe yazıyorum ve konu doğru yerde açıldı. Açacağım başlığa sen karar veremezsin. Madem böyle bir kural var konuyu aç sabitle herkes görsün.

Eyvallah kardeş laf ebeliği yapmayıp yardımcı olduğun için...

Arkadasim , Selcuk arkadasin dedigi dogru basligi bu sekilde acmayip gercek sorununda gecen kelimeleri yazsaydin , seninde dikkat edecegin üzere hemen ilk postunun altinda cikan benzer konulardan birini görüp bu konuyu acmana gerek kalmayacakti..

Hayir anlamadigim nerdeyse forum yeni kuruldugundan beri bu forumdasin , 131 mesaj olmus, hic mi kulagina calinmadi , nisan ayindan itibaren adsense icerik barindiricilari icin tahmini kazanclari anlik göstermeyi birakti ? en az ben sahidim 20x üstü tartisildi..hani toplam kazanclari 0,80 ile carpalim denildi vs..? Hic mi duymadin ?

Birde arkadasa "sen yokken ben bakıyordum saygıdeğer üye" demissinde , Nisandan itibaren hicmi adsensine giris yapmadin ? Daha 1 aylik arkadaslar biliyor neden orda 0 gözüktügünü..??

Bunlar sadece kisitli zamanda bulabildigim bi kac konu seninle ayni durumda olanlar :

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/1749-tik-var-kazanc-0-a.html

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...mlar/1173-tahmini-kazanc-hesaplama-araci.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...azanc-var-ama-tahmini-kazanc-neden-sifir.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/919-asil-tahmini-kazanc-bumu.html

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/1457-adsense-tahmini-kazanclar-yok.html

artik gerisine üsendim, kopyalamiyorum..

Ekleme : Tamam arkadaslar turkeagle arkadasla da konustuk tatliya bagladik, burda hepimiz kardesiz ara sira yt e sinirlenip birbirimize catabiliriz :) ama ay sonunda faturayi yine yt e göndeririz bu degismez :) hadi bakalim hepimize kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri