Selamun Aleyküm arkadaşlar, dün bir konu açıp belirtmiştim fakat pek ilgi gösteren olmadı bugün Off-Topic kısmına bir konu açmayı düşündüm, konumuzun amacı kullandığımız sosyal ağ hesaplarımızın linklerini konuda paylaşıp isteyen kişilerin birbirlerini karşılıklı takip etmeleri örnek olarak ben paylaşacağım sizleri de konuda istekli görmeyi isterim. Amaç birbirimizi forum platformunda tanıyıp dost olmak.
Facebook; Burak Yoğun
Twitter; Burak Yoğun
Google+; +BurakYoğun
Youtube; Burak Yoğun - YouTube
Benim amacım sadece gerektiği zaman birbirimize yardımcı olmak şimdi konu açılınca arkadaşların kanallarına yada profillerine spam çalışan kişiler saldırı yapıp videolarını kopyalama gibi bir yanlış yaparsa yaptıkları işlerin sorumluları ve hesap verecek olanlar yine o arkadaşlar. Sahte spam sahte telif atmadan hiç kimseye sıkıntı çıkartmadan kullandığımız platformları paylaşalım diyorum. Umarım niyetim üzere bir konu olur şimdiden teşekkür ederim.
Facebook; Burak Yoğun
Twitter; Burak Yoğun
Google+; +BurakYoğun
Youtube; Burak Yoğun - YouTube
Benim amacım sadece gerektiği zaman birbirimize yardımcı olmak şimdi konu açılınca arkadaşların kanallarına yada profillerine spam çalışan kişiler saldırı yapıp videolarını kopyalama gibi bir yanlış yaparsa yaptıkları işlerin sorumluları ve hesap verecek olanlar yine o arkadaşlar. Sahte spam sahte telif atmadan hiç kimseye sıkıntı çıkartmadan kullandığımız platformları paylaşalım diyorum. Umarım niyetim üzere bir konu olur şimdiden teşekkür ederim.