Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar sistemi deniyoruzda [MENTION=11148]azi_0156[/MENTION] hocamızlaimacros yapmayı bilen varmı ?
Paylaşım için teşekkürler, fazlaca ön yargılı olmadan bir ara kurcalayayım![]()
Sonuçta 5 sene önce "ayda 20-30 dolar kazansam iyidir" diyerek başladığım internetten para kazanma serüveninde şimdi iyi kötü sadece internetten geçiniyoruz. Nereden ne geleceği belli olmazAlexa'dan anlamam ama grafiği ilgi çekici
![]()
Arkadaşlar yeni bir kazanç yolunu keşfettim.Aslında yeni keşfettim sayılır.1 haftadır bu sistemi araştırıyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.İnşaallah youtube dan kazandığımızın çok daha fazlasını kazanacağız.Ve kanal kapanma,vds ... derdi olmadan.
Sistem sosyal bir ağ facebook, twitter gibi aldığın like,share,yorum ..a göre para kazanıyorsunuz...
Benim keşfime göre referans sayınız ne kadar çok olursa geliriniz yüksek oluyor...
Arkadaşlar site cidden çok fazla büyüme gösterdi alexa değeri gün geçtikçe artıyor.
alexa linki :tsu.co Site Overview
Not:Arkadaşlar linkler aşağıdadır.Refimden üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ve refim olduktan sonra reflerime vakit buldukta taktikler vereceğim.
Bol kazançlar![]()
refli: https://www.tsu.co/ressambob
refsiz: https://www.tsu.co
konuya eklemeler olacaktır![]()
neye ne kadar kazanç sağlıyor bu site hocam ? 1 paylaşıma 1 beğeniye falan ?
değişken hocamtek bildiğim takipçi ve arkadaş kasıp paylaşımlarının daha çok kişiye gitmesi
youtube mantığı gibi hocam ne kadar hesap o kadar kazanç
Bu arada bazı arkadaşlarımız şimdiden profili düzenleyip arkadaş kasmaya başlamışsanırım bu siteyi Türkiye biz kazandıracağız tek temennim Türkçe dil desteği gelmemesi en azından diğer sosyal medya hesaplarında yeterince barzo çekiyoruz
hocam cidden koptumbi kez daha düşünün hocam![]()
![]()
gizem soylu kim dogru söylesin![]()
ben elena mys
facebooktan daha cok abaza var
![]()
![]()
tahmin etmiştim
![]()
sitede birbirimizi çaktırmadan destekliyelim![]()
aynen birbirmizi beğeneklikeliyek
töbe töbe
girmiom bidha
![]()
değişken hocamtek bildiğim takipçi ve arkadaş kasıp paylaşımlarının daha çok kişiye gitmesi
youtube mantığı gibi hocam ne kadar hesap o kadar kazanç
Bu arada bazı arkadaşlarımız şimdiden profili düzenleyip arkadaş kasmaya başlamışsanırım bu siteyi Türkiye biz kazandıracağız tek temennim Türkçe dil desteği gelmemesi en azından diğer sosyal medya hesaplarında yeterince barzo çekiyoruz
bu benim hocam beni neden ifşa ediyorsun?bi kez daha düşünün hocam![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.