Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncellendi![]()
Merhabalar para olayı nasıl oluyorÇekmi yolluyorlar? (Aklımız fikrimiz para para para)
Kardeşim donanım haberde paylaşmasana bide sitenin linkini vermişsin tüm veletleri çekecen buraya
bi soru sordum ama cevap alamadım, neyse para kazanabilirseniz gerçekten yazarsınız inceleriz.
Özür dilerim hocammesajınız gözümden kaçmış
ödeme yöntemi çekle gerçekleşiyor.alt limit 100 dolar.bir paylaşıma sabit bir değer vermiyor.takipçi ve arkadaş sayınız nekadar fazla olursa o oranda çok kazanıyoruz hocamyoutubedan para nasıl kazanıyorsak burda da aynı mantık ne kadar etkileşimli hesap o kadar kazanç
![]()
Hocam çekle ödeme yöntemimi kaldı, onlar eskidendi yahu
Şimdi siz ne kadar zamanda ne kadar para yaptınız? yani günlük ne kadar paylaşım yaparak ne kadar oluyor günlük kazanç ortalama ? 100 dolara kısa sürede ulaşıp ödeme isteğinde bulunursanız teşvik edici olur
Çek eski bir yöntem ama sitenin para kazanma özelliğini ortaya yeni attığıda ortada .sistem biraz daha oturunca diğer ödeme yöntemlerini de eklerler diye düşünüyorum
Hocam ben de sistemde yeniyim.Sistemin sağlam olduğu gerek alexa gerek yabancı sitelerdeki yorumlara bakılarak anlaşılıyor.kazandığım parayı alacağımdan şüphem yok.dediğiniz gibi amacım 100 dolara kısa sürede ulaşıp kendi ödeme kanıtımı koymak![]()
Ne kadar zamanda günde ne kadar ne yaparak kazandığınızıda yazın hocam 100 dolar ı aldığınızda![]()
follow için olursa çok daha iyi olurfollow limiti 1000 olduğu için takip ettiğimiz kişileri belli aralıklarla değiştireceğiz.
bundan bahsediyorsun galiba hocam ..
Hangi foruma girsem senin konunu görür oldum ref adresi bile aynı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.