SOSYALBULK.COM - BEĞENİ -TAKİPÇİ - İZLENME l Türkiyenin En Kaliteli Sosyal Medya Paneli | 7/24 DESTEK |

kullanıcı adımı unuttum maile şifremi unuttum yaptım şifreyi sıfırladım ama kullanıcı adımı bilmedim için giremiorum kullanıcı adı yerine mail yazdım gene olmadı sanırım kullanıcı adını unutanlar içinde birşeyler yapmanız lazım

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

60 bin takipci 50tl yazıyor 60000 yazınca fiyat 3bintl oluyor anlamadım o kısmıda instagram için

kullanıcı adımı unuttum maile şifremi unuttum yaptım şifreyi sıfırladım ama kullanıcı adımı bilmedim için giremiorum kullanıcı adı yerine mail yazdım gene olmadı sanırım kullanıcı adını unutanlar içinde birşeyler yapmanız lazım

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------

60 bin takipci 50tl yazıyor 60000 yazınca fiyat 3bintl oluyor anlamadım o kısmıda instagram için

Merhaba efendim. Fiyatlar 1K fiyatlarıdır. Mailinizi iletirseniz kullanıcı adınızı iletebiliriz.

Satışlarımız devam etmektedir.

1k takipçi alındı ertesi gün hepsi silinmiş.

Herhangi bir garanti yokmuş ona göre sipariş verin.

Buda hırsızlığın başka yöntemi siteden 2 kanal için 1k abone aldım 1 gün sonra tüm aboneler silindi telafi yok iade yok apaçık emek hırsızlığı. Sakın bu şahıstan abone veya başka bir alışverişiniz olmasın.

Buda hırsızlığın başka yöntemi siteden 2 kanal için 1k abone aldım 1 gün sonra tüm aboneler silindi telafi yok iade yok apaçık emek hırsızlığı. Sakın bu şahıstan abone veya başka bir alışverişiniz olmasın.

Serviste size söylenen herhangi bir garanti yok. Size telafi yapılacak diye bir şey söylenmedi.Telafili servisler mevcut.O servislerden sipariş verseydiniz telafi özelliği siparişleriniz de yapılırdı.Telafi olmayan servisten sipariş geçip sonra dan olan olaylar ile bizleri sorunlu tutamazsınız.Konuya baltalayıcı yorum yapmayınız.Bildirmek zorunda kalacağım.

Serviste size söylenen herhangi bir garanti yok. Size telafi yapılacak diye bir şey söylenmedi.Telafili servisler mevcut.O servislerden sipariş verseydiniz telafi özelliği siparişleriniz de yapılırdı.Telafi olmayan servisten sipariş geçip sonra dan olan olaylar ile bizleri sorunlu tutamazsınız.Konuya baltalayıcı yorum yapmayınız.Bildirmek zorunda kalacağım.

Ahlahsızlıgın bu denlisi birde üste çıkıyor kumar masası mı bu para koyayım ya tutarsa ya abone düşmezse diye. Abone alıyoruz burda 3 5 tane düşme değil %100 düştü tüm para buhar oldu ahlaksız herif birde bildirecekmiş r10 gibi mi sandın burayı modlara gizli gizli mesaj atıp yorumumu 2 defa kaldıramadın dimi burda?

Bu hırsızdan alışveriş yapmayınız

Ahlahsızlıgın bu denlisi birde üste çıkıyor kumar masası mı bu para koyayım ya tutarsa ya abone düşmezse diye. Abone alıyoruz burda 3 5 tane düşme değil %100 düştü tüm para buhar oldu ahlaksız herif birde bildirecekmiş r10 gibi mi sandın burayı modlara gizli gizli mesaj atıp yorumumu 2 defa kaldıramadın dimi burda?

Bu hırsızdan alışveriş yapmayınız

Sorununuz var ise şikayet konusu açınız.Haksızsınız ki kaldırıldı.Boş muhabbet yapmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri