Sövmek Serbest

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
H

herromerro

Guest
Evet bir salaklıgı anlatayım sizlere :)

1 ay once 12.5 ortalamayla birikmişim olan 12 000 dolara ethereum coin aldım.yaklaşık 1000 adet

ertesi gün 12.7 lere cıktı durdukyere 200 dolar kazanmıştım veee sattım.

Ne mi oldu bugun tam 1. ay donusu geçen ay 12.5 dolar olan ethereum suanda 45.5 dolar yani şöyle döyleyim 1 ay sabredebilseydim şuanda tam olarak 33 000 dolar kazanmış olacaktım.Gerçekten çok üzüldüm ya..
7b552dca5e9e46f9ad6f94d35717c0c4.png

Hocam gerçekten büyük geçmiş olsun. Madencilik hakkında bilgin varsa pm atarmısın bana [MENTION=60328]herromerro[/MENTION]

1 ay once 12.5 ortalamayla birikmişim olan 12 000 dolara ethereum coin aldım.yaklaşık 1000 adet

Ne mi oldu bugun tam 1. ay donusu geçen ay 12.5 dolar olan ethereum suanda 45.5 dolar yani şöyle döyleyim 1 ay sabredebilseydim şuanda tam olarak 33 000 dolar kazanmış olacaktım.Gerçekten çok üzüldüm ya..

Hay senin ... :D

Geçmiş olsun hocam daha da değerleneceğini tahmin ediyorum. Skpe adresini verir misin?

geçmiş olsun riskli görüp satmışsın ve 200 dolar kazanmışsın en azından buradan bak :)

Olurkej kalp krizi geçirdim geçmiş olsun

dünya böyle bir şey zaten. bazen saniyeler bile insanın kaderini tamamen değiştiriyor.

bende sövmek istiyorumda sana degil hocam şu telif ihtarı atanlara.
neyse ,en azından zararın yok hocam

Benzerinin kat ve kat daha ciddisini geçmişte Bitcoin'de yaşayan arkadaşlarımız var... Şans ve talih bazen çok önemli cidden.

kısmet değilmiş kardeşim. hayırlı değilmiş o para unutma.

Bu sistemler güvenilirmi peki hocam ?
Ben bitcoine bile güvenmiyorum ama merakta ediyorum yani acaba bi gün kaçıp giderler ve bitcoinin değeri kalmaz diye

Bitcoinden sonra en güvendiğiniz coin sistemi hangisi ?
Bitcoinden sonra baya coin isimleri türedi bunların hepsine güvenilirmi ?
Eğer güveniliyor ise 45,5 dolar çok değil ilerde bitcoin gibi büyüyebilir mesela o zaman bu konuya girip hep beraber salaklığımıza gülebiliriz ama nasıl güvenicez bunlara ?

geçmiş olsun hocam gene kazanırsın bugun 45 seneye 450 dolar dolabilir bitcoinde öyle bi durum bende nezamandir btc ve altcoinlerle ilgileniyorum ama bilgi birikimim yok hangi siteerden nasıl alım satım yapıcağız bilgilendirirmisin

btc cidden çok riskli ama alasım var nabacam bilmiyorum.Alsam bile çok fazla komisyon lesintileri olacak bozdururken malum tr sorunu ortada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri