Sözde Ermeni Soykırımı Filmi

10.000.000 Aboneli bi kanalı disslike ile kapatamazsınız ...
Hee sorun disslike vermekse bende verdim , ama bi cacığa yarayacak mı HAYIR ...

çorbada bizimde disslike mız bulunsun diye 5 imdb 1 puan ve 5 dısslike ile katıldım :)

disslike ve 1 puanı verdim.
Bıkmadılar!!! tarihte ne kadar büyük içerlemişlerse artık

Filmde christian bale oynuyo baya bi izleme yapar ama biz 1 puanımızı verelim

Şizofreni; olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek.

Bunu iddia eden Ermeniler bile iddiasını Somut kanıtlarla kanıtlamazken, içimizdeki Ermeni sevdalısı vatan hainleri olduğunu savunup durur.
Ermenilerin MEGALİ İDEA'sıdır başkada birşey değil.
Ben çocuktum 150.000 (150k) Ermeni katletti Türkler diye yola çıktılar, şuan 2 milyon Ermeniye kadar çıktı.
:D
Rakamlar cidden komik, Dünyada o tarihte toplasak 2m Ermeni zaten çıkmaz.
Şuan dünyada Ermeni dediğin insan topluluğu zaten 7 ile 10 milyon arasında olduğu varsayılıyor, Dünya üstünde.

Ermenistanın 3T HAYALİ VAR, oda Tanınma, Tazminat, TOPRAK.
Türkiye üstünde bu 3 hakkı iddia ediyorlar ve bunuda Türkler bize Soykırım yaptı diye yalana sığınıp yapıyorlar.
Cidden komik ve acizler.
Gülüp geçin böyle filmlere ve iddialara.

( yazar burda bilgi amaçlı bir yazı yazmıştır, Siyasetle ilgisi yoktur, net somut rakamlardır )

Sadece dislike atmayın . Flag da , şikayet edin birşey yapın. Bastığın toprağın hatrına 2 dk nı ayır şikayet et.

Edit : O kadar kanal alıyoruz , her açılan kanaldan da dislike verip şikayet edebilisiniz.

Bildir/
(Nefret/kötü amaç içeren içerik > Savunmasız bireyleri kötüye kullanıyor)

Adamlardakide ne kuyruk acısıymış,usanmadan karalamaya devam ediyorlar..Tüm dünya tarihindeki kitle ölümleri savaş zaiyatı ama TÜRK ler yaptımı soykırım ..HA.......TİRİN ORDAN !!!

Ulan keşke hakkaten öldürseydik su Ermenileri en azından yaptık derdik

Anlamadigim diyelim ki yaptik kabulde ettik napacaklar yani hesabinimi sorcaklar. PKK lı belediyeleri kovarız haberlerde manşet "Amerika Gergin" niyeymiş efendim? Secimle gelen belediyeyi kovmusuz. Sanane yav istersek monarsiyi getiririz. Havlamaktan baska bisey yapmiyor hepsi aynı. Hep laftalar bisey yaptiklari yapabildikleri de yok anca sagda solda bomba patlat bu da acizliktir kopekliktir

öyle imdb gibi sitelere 1 vererek bişey yapamazsınız. critic reviews denilen magazin/website incelemeleri daha çok önemseniyor puanlamada.

Yav arkadaş afrikayı sömürüp iliğin kurutan avrupalılar yahudileri kazan kazan yakanlar almanlar myanmar'da toplu katliam yapanlar çinliler ama soykırım yapan ülke biziz ulan biz soykırım yapsak kalırmıydı bir tane ermeni dölü bizim yetkililer açık açık diyor alın tüm tarihimize bakın böyle bır soykırım yok neden ermenistan geçmiş tarihlrini açmıyorlar gizliyor çünkü onlarda bılıyor böyle birşey olmadığını ve bu ermeni soykırım mevzusunu ermenilerden kat kat fazla almanya ingiltere fransa abd dile getiriyor oyun ortada fakat Allahıma Şükürler olsun OYUN KURUCU TÜRKİYE GERİ DÖNDÜ !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri