Sözleşme İmzlamadığım Kanal Ortalıkta Yok! -Quiz Grup-

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Sözleşme İmzalamadığım Kanal Ortalıkta Yok! -Quiz Grup-

Arkadaşlar Merhaba;

Şubat Ayında Quiz'e Bağladığım Kanalıma Sözleşme Göndermedi. Bir Kaç Kişiden de Artık Sözleşme İmzalanmasına Gerek Yok Gibi İfadeler Duyduğum içinde Pek Önemsedim Sözleşmenin Gelmemesini. Sözleşme İmzaladığım Kanallarına Karşısında SignedRS Yazarken Sözleşme İmzalamadığım Kanalımın Karşısında SignedPDF Yazıyor. Bu Dönem Kesinleşmelerde İmzalamadığım Kanal dashboard Payout Kısmında Gözükmüyor. 4 Kanal Bağlıyken 3 Kanalmış Gibi Yanmış. Bu Durumda Ne Yapmak Gerekli Bilgisi Olan Var mı?

WVREA4.png

39JPB9.png

Hocam birinci resimde hiç bir sıkıntı yok. Tüm kanalların için gerek imzalı gerekse imzasız şekilde işleme alınmış. ( Evet bazılarında imzaya gerek duymuyor quiz)

Ama 2. resmin bu olayla bir ilgisi yok diye biliyorum. FEB yansımaları bugün başladı. Yavaş yavaş kesinleşiyor. Diğer kanalında da gün içinde veya yarın yansayacaktır. Henüz benimde 2 kanalım kesinleşti diğerleri beklemede.

SignedRS de signedpdf de olsa ödemeyi alırsın hocam..xxxsent gibi bir ifade varsa (başını hatırlamıyorum) o zaman imzalaman gerekiyor anlamına geliyor

Dün bende 2 kanal bağladım daha önceleri sözleşme gelirken dün bağladıklarıma gelmedi.

Hocam birinci resimde hiç bir sıkıntı yok. Tüm kanalların için gerek imzalı gerekse imzasız şekilde işleme alınmış. ( Evet bazılarında imzaya gerek duymuyor quiz)

Ama 2. resmin bu olayla bir ilgisi yok diye biliyorum. FEB yansımaları bugün başladı. Yavaş yavaş kesinleşiyor. Diğer kanalında da gün içinde veya yarın yansayacaktır. Henüz benimde 2 kanalım kesinleşti diğerleri beklemede.

Sonradan Düzelecek Birşeye Benzemiyor Değerli Kardeşim ama Beklemekten Başka Çare Yok Diyelim. Eksik Olan Kanal İkinci Resimde Var Olup da Karşılığında Herhangi Bir Kesinleşme Olmamış Olsa Anlayacağım. Bu Sanırım Sözleşme ile Alakalı Bir Durum Diye Düşünüyorum...

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

SignedRS de signedpdf de olsa ödemeyi alırsın hocam..xxxsent gibi bir ifade varsa (başını hatırlamıyorum) o zaman imzalaman gerekiyor anlamına geliyor

Evet Değerli Kardeşimde Kanal Yok ki Ortalıkta. İşin Kötüsü Kanal da Kapandı. :) Neyse Bekleyelim Bakalım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri