Spain vs Netherlands Macını dün aksam koydum ve kalktım sımdi hatırı sayılır izlenme

• Kullanıcı Abmuhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
adsense olan kanalda yaparsan para kazanaması bile acılmaz ünlemde kalır videoların bence vede dediğin gbi tum kanalların para kazanamsı kapanır

yok aşması kolay vede bir çok kez fifa dünya engeli vermişti bu aralar bol yayın yapılıyor bizim videolara rast gelmeseler iyi olucak:)

Arkadaşlar geri bildirim yapacaklar cuma günü bir zamanda yapsın TF1 için.Mail kontrol etmiyorlar bildiğim kadarıyla.Bir tanesie yaptık. 10-14 gün içinde cevap gelmezse geri yüklenecek.10 gün fln oldu 4 gün kaldı bakalım.

Arkadaşlar geri bildirim yapacaklar cuma günü bir zamanda yapsın TF1 için.Mail kontrol etmiyorlar bildiğim kadarıyla.Bir tanesie yaptık. 10-14 gün içinde cevap gelmezse geri yüklenecek.10 gün fln oldu 4 gün kaldı bakalım.

benimde çok sağlam kanala geldi 2 tane telif pert oldu kanal.

Açtırabilir miyiz?

banada aynı adam 1 videoya telif gonderdi ne yapmam lazım ?

bende yüklemiştim maç özetini 50 bin felan izlenmişti sonra dünya engeli geldi sonra videoyu sildim hemen kanaldada 1 ihtar var ay sonu parayı alabilirmiyim life network ?

bu 1 saat gösterimden 5 k izlenim geldi videoyu silersem adsenseye yansırsa ay sonunda kesilen para fazla olurmu ?

ben önceden çalışırdım spor katogorisini akşam yayınlardım, sabah en fazla 9 da silerdim bir kere unuttum 12 de kanala girdim para kazanması gitmişti kanalın dünya geneli yedi.. Adsense için benim fikrim en az 8-10 saat kalmalı..

Spain vs Netherlands Macını dün aksam koydum ve kalktım sımdi hatırı sayılır izlenme almıs partner olan kanalımda ve hala para kazanması acık vede hala dakikada begeni alıyor ben bu maçın parasını alırmıyım vede ben macı kaldırmalımıyım yoksa dursun mu?
ünlem işini nasıl hallediyorsun

hocam şimdi baktım videon hala duruyor ama pişman olursun bence videoyu gizle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri