Spam bitmedi

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayat

Kayıtlı Üye
merhaba arkadas 1 haftadır kanallarıma eşlesen ve dünya engeli geliyor şükür hiçbir sorun yok gecen ay genel bir temizlik yapıldı sorun bence geçti beyler SPAM DEVAM

Spama faLa devam etmeyn faydasindan cok zararini gorursunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spama faLa neden devam etmeyelim? Sebep nedir veya neden bu kadar eminsiniz. ?

Spam sakat dostum. Spamda kanalin denetlendigi an tum videolara ayni etiketleri girmekten kesin olarak banlanirsin. Basima geldi ordan biliyorum. Belki sizin basiniza gelmemistir. He devam ederiz sorun yok diyosaniz bence cok dikkat wtmelisiniz

not: önemli....
kanal girin... 10 gunde bir işlem yapar youtube...
denk gele kanalına gir.. tüm reklam kazanmayı iptal et.. sonrasından reklam kazanmayı yenıden her videona topluca aktif et... sağ kısımdan para kaznamayan var mı anında bak unlem vb... sıkınyıvarsa unlem felan eşleşen kaban gibi çıkar... anında sil...
önem kendımce bu... ama youtubede bu işi bıraktı sanırım. unlem çıkartıyor sıkıntılılara... geçen ayki gibi katliam yapmıyor geri adım attı...eskisi gibi adsensede patlatmıyor... eee kendıde kaybedıyor malum

Spam sakat dostum. Spamda kanalin denetlendigi an tum videolara ayni etiketleri girmekten kesin olarak banlanirsin. Basima geldi ordan biliyorum. Belki sizin basiniza gelmemistir. He devam ederiz sorun yok diyosaniz bence cok dikkat wtmelisiniz

Spam ile tüm videolara aynı etiketi girmenin alakasını açıklayabilir misin acaba ?
Yanlış anlama öğrenmeye çalışıyorum bende.

hacı o zaman toplu etiket özelliği nie yarattı youtube ? veya varsayılanlarda etiket girebilme imkanı var..neden ?

hacı o zaman toplu etiket özelliği nie yarattı youtube ? veya varsayılanlarda etiket girebilme imkanı var..neden ?

Kardes ben basima geleni soyledim yahu. Ben oyle bir sorunla karsilastim. Onu soyledim sizlere ayrica hocbir videoda telif vs. Yoktu

---------- Mesaj saat 22:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:03 civarında gönderildi. ----------

Spam ile tüm videolara aynı etiketi girmenin alakasını açıklayabilir misin acaba ?
Yanlış anlama öğrenmeye çalışıyorum bende.

Soyle soylim kardes ben gunde 100 video yukledirdim. Hepsinede ayni etiketi girerdim. Ve bunun sonucunda telif vs olmadigi halde youtube hesabi kapatti

Kardes ben basima geleni soyledim yahu. Ben oyle bir sorunla karsilastim. Onu soyledim sizlere ayrica hocbir videoda telif vs. Yoktu

---------- Mesaj saat 22:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:03 civarında gönderildi. ----------

Soyle soylim kardes ben gunde 100 video yukledirdim. Hepsinede ayni etiketi girerdim. Ve bunun sonucunda telif vs olmadigi halde youtube hesabi kapatti

Çok normal kardeş kanalının kapanması. Alakasız videoya alakasız etiketlerin zaten kanal kapattığını bilmek gerekir.

Spam demek tam olarak bu değildir. Spam demek benim gözümde 5 - 20 kanala veya daha fazla kanala rastgele videolar yükleyip para kazanmayı açıp o kanala 1 hafta sonra uğramak demek.

Şuanda öyle olmasa da öyle demek. ;)

Çok normal kardeş kanalının kapanması. Alakasız videoya alakasız etiketlerin zaten kanal kapattığını bilmek gerekir.

Spam demek tam olarak bu değildir. Spam demek benim gözümde 5 - 20 kanala veya daha fazla kanala rastgele videolar yükleyip para kazanmayı açıp o kanala 1 hafta sonra uğramak demek.

Şuanda öyle olmasa da öyle demek. ;)

Tam aksine etiketlerle alakali videolar yukledigim halde kapandi :D

Videoların 3.taraf, eşleşen, dünya engellemesi vermeye başladıysa ufaktan ufaktan kanalınla helalleş derim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri