Spam Bitmemiştir

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Mesele telif değil ki bir de flag var ki bütün bu olayların sebebi bu flag veya Google'ın spam algoritması. Telif Hakkı bu sıralamada en az etkisi olan.

Arkadaşlar bu tip yöntemler yerine şöyle çalışsanız daha iyi kazanmaz mısınız?
1)Telif riski düşük kanallar açın.
2)Her kanalın ortalama geliri 20/30 doları geçmesin.
3)Açın 100/200 kanal
4)Tek adsenseye bile bağlasanız çok sorun yaşamazsınız.
5)En azından adsense banlanacak mı youtube kanalım kapanacak mı derdini yaşamazsınız.
6)Aylık 100*20 =2000
7)Dizi filmle evinize ekmek götürmeniz hep risk altında
8)Herkes kolay para hayalinde bunu garanti para haline getirin kafanız rahat olsun.
9)Eğer vurgun yapmak istiyorsanız .Açın bir tane test kanalı açın bir tane adsense.Açın news uk section'ını kardashian holywood basın spamı gelirse 20 bin gelir gelmezse de hazırlıklı olursunuz.

Vurgunu biz değil onlar yapıyor hocam :) Son madde hariç diğerlerine katılıyorum. Biraz kafa yorulsa çok iyi kategoriler risksiz videolar bulunabilir. Ama bizim genetiğimizde var.Hayaller Az emek çok para. Gerçekler ortada...

Yeminle bitti spam bak ya inanmıyonuz mu

çöp adsense banlandığında kanal eski adsenseye döner sonra onu banlatır heralde tek çöp adsenseden tüm sağlam adsenselere döner yani kanallar yanlışsam düzeltin

akradaşlar spam bitmemiş pin geldi 3 aylık adsense hala açık ödeme bekliyorum sanırım olayı çözdüm
ADSENSE ÇÖP KUTUSU YÖNTEMİ :)
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın

olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .

Unutmuşum(kesinlikle vds mantığı çalışmak gerekiyor vds adsense açıp token bağlayacağız)

hocam benim paylaşıma benzer paylaşım :)

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/90668-adsensede-kazancli-ilerlemenin-yolu.html

çöp adsense banlandığında kanal eski adsenseye döner sonra onu banlatır heralde tek çöp adsenseden tüm sağlam adsenselere döner yani kanallar yanlışsam düzeltin

hocam. ben denediğimi söylüyorum .

Bu olayı çözmemde şöyle olmuştur. forumda da dışardada kanal hazırlayıp satıyorum. kanalları satabilmek için önce adsenselere bağlıyorum. bağladığım adsenselerin hepsi. açık sattığım kanallardan bir kısmı kapandı ama adsenseler hala açık. demekki dediğiniz olmuyor. sonuçta o kanalın artık yeni bir sahibi var yeni adsense onun yeni sahibi oluyor.

İster 1 ister 10 ister 100 kanal bağlayın, ay içinde en ufak bir kıpırtı da yani telif gelip kanalı silmemiz ya da flag gelmesi gibi bir durumda o adsense banlanıyor arkadaşlar. Geçen ay ve bu ay 4 adsense uçurdum.

biride çıkıp demiyor ki artık telif geldikten max.2 gün sonra para kazanması gidiyor kanalın nasıl silmiyoruz

[MENTION=28307]mhmtdrn0[/MENTION] 50 tane izlenen kanal için 50 adsense mi açılacak yoksa 50 kanal birkaç adsenseye mi dağıtılacak

1 kanalla paramı kazanılır arkadaş :( en az 20 kanalla güzel bi kazanca cıkılıyor

Benim adsensede 1 kanal vardı ne uyarı vardı nede telif. Bgbg 30 lirayı bulunca adsense uçtu.

@mhmtdrn0 50 tane izlenen kanal için 50 adsense mi açılacak yoksa 50 kanal birkaç adsenseye mi dağıtılacak

hocam olay aslında tam olarakta bu . her adsensede 1 kanal olmalı. o kanalı taşıyınca eski adsense boşalmış oluyor adsenseden ödeme alana kadar onu ellemiyoruz. ödeme aldıktan sora bağlıyoruz yeni kanalı. bir süre sonra 100 tane adsense felan açmış olmuyoruz yani 10 adsense olduğunu düşün izlenenleri taşıdıkça zaten bir taraftan adsenselerde boşalmş olduğu için bir devirdaim oluşuyor.

Adsenseler arasında kanal taşıma mantıklı değil, banlanınca ikisi birden gidiyor, denenmiş bir yöntem..

arkadaş 50 adsensiyi mahalelinin ustunemi kaydedeceğiz aile içerisindeki isimlerin hepsini kullanmışız hepsi banlanmış isimler adresler kara listede pin gelmeden banka bilgisi giremeden parayı alamayacağız googleye az para bıraktıkya birde 50 adsense yi da parayla doldurup iyicene paraya boğalım 16 numaralı adamı. hırsızlığın mantığı sistemi dini imanı yok youtubenin patronu 4 numaralı adamdı adamgibi adamdı herkesin hak edişini herkese verirdi lakin 7 8 ay önce 4 gitti 16 geldi oda kafirin önde gideni cıktı youtubeyi aylık 10 milyar dolar gelir artışı sözunu verdi bu parayı bitarafından çıkararak kazandırmayacak bu işin mantığında zaten gelir artışı sadece adwort de olur reklam vereni teşfik etmekten geçer lakin 16 gavuru bunu yapacak kapasitede değil cunku hırsız odemesi gereken parayı ödemiyor buda onlara kar olarak kalıyor. ha bu arada sıpamı bitirmiyorlar sadece taktik değiştiriyorlar cunku kendileride spam yapıyor googleden aldıkları maaşın 10 katını onlarda spamyaparak kazanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri