Mesele telif değil ki bir de flag var ki bütün bu olayların sebebi bu flag veya Google'ın spam algoritması. Telif Hakkı bu sıralamada en az etkisi olan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesele telif değil ki bir de flag var ki bütün bu olayların sebebi bu flag veya Google'ın spam algoritması. Telif Hakkı bu sıralamada en az etkisi olan.
Arkadaşlar bu tip yöntemler yerine şöyle çalışsanız daha iyi kazanmaz mısınız?
1)Telif riski düşük kanallar açın.
2)Her kanalın ortalama geliri 20/30 doları geçmesin.
3)Açın 100/200 kanal
4)Tek adsenseye bile bağlasanız çok sorun yaşamazsınız.
5)En azından adsense banlanacak mı youtube kanalım kapanacak mı derdini yaşamazsınız.
6)Aylık 100*20 =2000
7)Dizi filmle evinize ekmek götürmeniz hep risk altında
8)Herkes kolay para hayalinde bunu garanti para haline getirin kafanız rahat olsun.
9)Eğer vurgun yapmak istiyorsanız .Açın bir tane test kanalı açın bir tane adsense.Açın news uk section'ını kardashian holywood basın spamı gelirse 20 bin gelir gelmezse de hazırlıklı olursunuz.
akradaşlar spam bitmemiş pin geldi 3 aylık adsense hala açık ödeme bekliyorum sanırım olayı çözdüm
ADSENSE ÇÖP KUTUSU YÖNTEMİ
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın
olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .
Unutmuşum(kesinlikle vds mantığı çalışmak gerekiyor vds adsense açıp token bağlayacağız)
çöp adsense banlandığında kanal eski adsenseye döner sonra onu banlatır heralde tek çöp adsenseden tüm sağlam adsenselere döner yani kanallar yanlışsam düzeltin
hocam benim paylaşıma benzer paylaşım
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/90668-adsensede-kazancli-ilerlemenin-yolu.html
Benim adsensede 1 kanal vardı ne uyarı vardı nede telif. Bgbg 30 lirayı bulunca adsense uçtu.
bgbg alakası yok hocam. 60 tl bgbg li kanalın adsense banlanmadı.
@mhmtdrn0 50 tane izlenen kanal için 50 adsense mi açılacak yoksa 50 kanal birkaç adsenseye mi dağıtılacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.