Spam Bitmesin Diye | Yardımlaşalım...

Kaanbulut

Yasaklanmış
Toplamda kaç adet kanalınız var:
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz:
Kanalların kategorileri nelerdir:
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı:
Kullandığınız bot var mıdır:
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz:
VDS - VPS kullanıyor musunuz:

Arkadaşlar bunları konuşalım ben belli bir süre sonra sizler için iyi bir sonuç çıkartacağım ortaya Allah'ın izniyle.

Ben başlıyayım;

Toplamda kaç adet kanalınız var: 3
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz: 100 - 150
Kanalların kategorileri nelerdir: Komedi
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı: 3
Kullandığınız bot var mıdır: Youploader, Videoyap
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz: 2 Kanala - 50'şer video.
VDS - VPS kullanıyor musunuz: Hayır

Arkadaşlar önceki zamanlara göre artık yeni kurallar, farklılıklar geldi spam olayını azaltmak için bunun herkes bilincinde. Şimdi mantık olarak kanalı çöp kanal yapmak adı üstünde direk mantıktır. Ama bizler bu konu için şöyle bir önlem alabiliriz madem eskisi gibi spam yok ama bizde bu işi seviyoruz ve devam ettirmek istiyoruz. Şöyle bir yol izlemek mantıklı diye düşünüyorum.

Örneğin; 5 kanal açıyoruz. Bu 5 adet kanala, 1 hafta '7' gün boyunca günlük 50'şer video atıyoruz. Kategorileri kendiniz belirleyin.
Bu videolar spam olduğu için çokta özenmeyin bence etiket vs onlarla uğraşmak yerine videolara "index" attırın. Bu attırmış olduğunuz index sizin işinize gelecektir. ;)
Çok önemli bir ayrıntı aslında çoğu spam yapan kişilerin videoları izlenmiyorsa geç indexlenmeden kaynaklanıyor.

1 hafta boyunca bunu yapalım bir daha ki haftanın başına geldiğinizde. Bu kanallara aynen yükleme yapmadan bunu kendiniz belirleyin tabi. En az '50' izlenim almış videoları silin. Veya '25' burası size kalsın.

Bu sayede hem kanalımız spam kanalı olmuş olur aynı zamanda kaliteli bir spam kanalı olmuş olur. Bence bu şekilde spamı götürmeliyiz. Tabi dileyenler yine aynı şekilde video at bırak işlemlerine devam edebilir. ;)

Toplamda kaç adet kanalınız var: 40
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz: 30
Kanalların kategorileri nelerdir: Karışık :)
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı: 15
Kullandığınız bot var mıdır: Videoyap,Youploader
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz: Aktif olarak kullandığım 4 kanala 30'ar adet
VDS - VPS kullanıyor musunuz: Evet.

Toplamda kaç adet kanalınız var:5 tanemi ne (1 hafta önce 1 adsense para kazanmalar gitti 5 gün önce diğerleride spamdan gitti)
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz:600 video günde 1 kanal
Kanalların kategorileri nelerdir: Napcan La Uyanık
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı:30 kanalı geçtirmem
Kullandığınız bot var mıdır:Videoyap
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz:kanalı farklı ipden açarım ama hep aynı ipden çerezleri temizleyerek atarım
VDS - VPS kullanıyor musunuz:
Evet

Toplamda kaç adet kanalınız var: 15 tane..( şimdilik gerçek tel sıkıntısı çektiğimden alt kanal açıyorum..)
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz:30-100 video günde 1 kanal
Kanalların kategorileri nelerdir: Niche
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı:Tek adsensem var..Zora girersem düşünürüm :D
Kullandığınız bot var mıdır:Videoyap almıştım (açıkçası pişmanım..8 gün süresi var hala , karşılığında güzel beni aydınlatacak bilgi verene verebilirim :p 50K lık face sayfası fln :D)
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz:Aynı İP çerezleri siliyorum öyle..
VDS - VPS kullanıyor musunuz:Evet.Vdspower..

Toplamda kaç adet kanalınız var: 12
Günde bir kanala en az kaç video atıyorsunuz: 60
Kanalların kategorileri nelerdir:-
Bir adsense hesabınızda kaç kanal bağlı:Tek adsense hesabına bağlı hepsini.
Kullandığınız bot var mıdır: Hayır
Aynı İP üzerinden kaç kanala kaç video atıyorsunuz:Hiç uğraşmam ip değiştirmek ve çerez temizlemekle.Hep aynı ip üzerinden yüklerim.
VDS - VPS kullanıyor musunuz: Hayır

Konunun işleyişini bozuyorum kusura bakma [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]
Artık spamı yaşatmak istiyorsanız,adsense'e bağlamadan izlenimleri bi 2k 3k seviyesine gelecek kadar viideo atmalısnız.

Konunun işleyişini bozuyorum kusura bakma [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]
Artık spamı yaşatmak istiyorsanız,adsense'e bağlamadan izlenimleri bi 2k 3k seviyesine gelecek kadar viideo atmalısnız.

Alakası yok güzel kardeşim. Herkes atmaya devam etsin bunun sonucunda inşallah güzel istatikler çıkartacağız. ;)

Hocam şahsi fikrinizdir saygı duyarım ancak diğer üyelere saygı duymak zorundasınız.Kolay gelsin.

YtKoRaY

Vallahi ben 7 kanala 150 adet atacak videoyu zor buluyorum siz her kanala 100 videoyu nerden buluyorsunuz :)

Vallahi ben 7 kanala 150 adet atacak videoyu zor buluyorum siz her kanala 100 videoyu nerden buluyorsunuz :)

Bulunur haddinden fazla da önemli olan attığın her videodan en az 100 izlenim alacaksın.Atıyorum günde 100 video atarsın herbiri ortalama 100 izlendi çalıştığın kategori iyiyse temiz para bırakır 50 tl bile bırakabilir içeriğe göre değişir bu oran

Bulunur haddinden fazla da önemli olan attığın her videodan en az 100 izlenim alacaksın.Atıyorum günde 100 video atarsın herbiri ortalama 100 izlendi çalıştığın kategori iyiyse temiz para bırakır 50 tl bile bırakabilir içeriğe göre değişir bu oran

Hocam kaç günde alıcaz bu 100 izlenimi ? Hemen ertesi günümü beklicez yoksa 2-3 gün sonramı bakıcaz alıp almadıgına.

Bu konu hakkında konuşacaklar yazsın konuya. Herkes bu konu üzerinden spam hakkında dilediği gibi görüşünü söyleyebilir.
Bir sonuca varabilmek adına açılan bir konu.

Hocam kaç günde alıcaz bu 100 izlenimi ? Hemen ertesi günümü beklicez yoksa 2-3 gün sonramı bakıcaz alıp almadıgına.

O gün almaya bakıcağın tabide onun içinde atıyorum 2 gün önce atmış videoyu
4k 5 k izleme olmalı rahat izleme alabilmen için bir de haber müzik bunlardan zaten alamazsın sürekli izlenecek kategorilere yönelin.Ertesi gün yine aynı ama kanallar baştan savma olmamalı ki spama karşı her kanalın çok tedbirli olmalı ki sürekli kazanasın.

Arkadaşlar spam yaparak çektiğim bir kanal sahibi videonun altına neden videolarımı çekiyorsun diye mesaj yazmış. Videolar yabancı bir dizi telif hakkı ona ait değil. Bu kişi beni şikayet edebilir mi ?

O gün almaya bakıcağın tabide onun içinde atıyorum 2 gün önce atmış videoyu
4k 5 k izleme olmalı rahat izleme alabilmen için bir de haber müzik bunlardan zaten alamazsın sürekli izlenecek kategorilere yönelin.Ertesi gün yine aynı ama kanallar baştan savma olmamalı ki spama karşı her kanalın çok tedbirli olmalı ki sürekli kazanasın.

Hocam o biraz zor değilmi ya her video için 2-3 günde 4-5 k izlenim.Yani öyle kategori varsa 100 video 400k eder.Hergün 400k izlenim yapar.O kategoriyi bulan yaşadı :)

---------- Mesaj saat 01:55:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:31 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar spam yaparak çektiğim bir kanal sahibi videonun altına neden videolarımı çekiyorsun diye mesaj yazmış. Videolar yabancı bir dizi telif hakkı ona ait değil. Bu kişi beni şikayet edebilir mi ?

Sende ona ''sanane kardeşim diziyi senmi çekiyosun'' yaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri