Edittt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben haftada 3 kanal açıyorum 200'er video atıyorum günlük 6-7 tl geliyor
Çok iyiymiş bende böyle birşey düşündüm işte ama bir korkuda var kapanır diye.
Dostum eğer korkuyorsan hiç bir işe girmeyeceksin.
Bak dostum sana bir tavsiye vereyim.
Sanal numaralardan uzak dur.Herkez sanal numaralarla açilan kanallar kapanmıyor diyor ama ben artık daha sanal numara ile kanal açmıyorum kimseyede önermem artık sana numara ile açmayi.Neden diyeceksen sanal numara ile açtigim 40 adet kanaldan 40ıda 3gün içinde kapandı yani kanallari açtim 3gün sonra kapandı hatta bazıları aynı gün içinde kapandı.O yüzden daha artık sanal numara ile uğraşmıyorum.Bazıları dediki sanal numara ile alakası yok bende test için onaysız hesap açtim içlerine en az 200-250 video attim 1 haftadir sapa sağlam duruyorlar.
Yok hocam öyle birşey yapmamda bu spamın iyi getirisi varmı merak ettim ne denedimse sonuçsuz kaldı çünkihergün 1 kanal 500 video atacağım 3 ayda 90 kanalım olur iyi getirisi olurmu acaba youtubede olmayan güncel video bulmaya çalışıcağım?
Teşekkürler peki 3 aylık bir çalışma ne kadar kazandırır sizce güncel atmaya çalışıcağım hergün 1 kanal 500 video at geç yapıcağım?
Teşekkürler peki 3 aylık bir çalışma ne kadar kazandırır sizce güncel atmaya çalışıcağım hergün 1 kanal 500 video at geç yapıcağım?
iyi düşünmüşsün aslında benimde 300 tane videom var 9 kanalım var her gün güncel 30 video atıyorum her birine miktar degişiyor tabi 6 sı yeni kanalım saten onlardan fazla kazanmıyorum ama bazılarıından toplam şöyle diyim 1 günde 8 tl kazandım en düşük 0.45 kr kazandım ama kanal sayısını artırmak istiyorm ama tel. onay kodu istiyor ama orda sorun oluyor 2 tane hattım var 2 sindede kotası doldu sanırım onay kodları gelmiyor artık kazanırsın bence
gercek tel onayli 9 hesap actim 200 er video atip gectim ilk 2 gun birsey kazandirmadi 3. gun kazandigimdaha sonra kanallar kapandi tek tek ..![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
hangi kafa ile 500 video atmayı düşünüyorsun anlamıyorum 90 gün her gün yeni kanal sonra youtube neden spam önlem alıyor hiç bir kanalın ilk ayı aşamaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.