Spam çalışanlara ne gibi cezalar gelebilir?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Spam çalışanlara ne gibi cezalar gelebilir? Bilişim suçu, para cezası gibi?

Merhaba arkadaşlar. İyi kötü bu işten para kazanmaya başladık. Arkadaşlar bu tarzda bir konu açıldımı biraz araştırdım bulamadım.
Spam çalışan arkadaşlara YouTube Veya Adsense Veya Google üzerinden bir ceza gelmesi mümkünmü? Cezadan kastım, bilişim suçu, para cezası gibi?

Gelse Gelse Telif Hakkıyla ilgili ceza gelir yada mail gelir onlada videoyu kaldırırsınız
diger türlü bir ceza olsa olsa adsense kapanma(Banlanma) ve youtube kanal kazanca kapatma yada kanal silinme olaylarının dışında başka bir şey yapacaklarını zannetmiyorum
Sonucta Google reklamlara tıklamada hile yapmıyorsunuz burada tek yaptıgınız youtube telif içeren yada bir başkasına ait videoları yüklediginiz için telif ban alabilirsiniz benim tahminlerim bunlardır diger arkadaşlarımızda kendi bildikleri ile ilgili sunum yapacaklardır eminim

Ben Spam çalıştım hatta bugun 500 video attım bütün adsenseye bağlı kanallarım para kazanmaya kapatıldı spamdan uzak dur derim ;)

Gelse gelse en büyük ceza kanalalrın kapanır yada para kazanmaya kapatılır bir video yüzünden. Yoksa hiç bir şey olmaz takma kafana

Ben Spam çalıştım hatta bugun 500 video attım bütün adsenseye bağlı kanallarım para kazanmaya kapatıldı spamdan uzak dur derim ;)

Hocam naptin sen ben günde 10 video atmaya korkuyorum :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ben video larımı spamla yüklüyorum 1 aydır sadec 3 kanalım kapanmadı dierleri hep aşırı yükledigim için ya teliften yada topluluktan kapandı hiç
spandan kapandı die gelmedi uyarı msj birde

bu tbm çalışmaları nı yapsakta tıklama olmadıgı için ne kadar tbm si yüksek kelime bulsakta kazanc olmaz deilmi

Hocam naptin sen ben günde 10 video atmaya korkuyorum :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla kazanç düşüktü denemekte fayda var dedim denedim sonuç kötü oldu yeni kanal açtım orda özgün çalışıyorum artık :)

hocamın söylediği bir söz geldi aklıma derslerle ilgili ne olcak en fazla dersten kalırsın diyodu sanada ne olcak en fazla kanalınla adsensen banlanır :D

*Spamdan adsense banlanması hiç başıma gelmedi.
*1 günde farklı kanallara toplam 15000 civarı video attığım oldu bot yardımı ile kanallara bir şey olmadı.
*Program yardımı ile kanal açarken 1 günde açtığım ve hiçbir video atmadığım (kısım kısım proxy kullandım) 50-60 civarı kanalım, youtube tarafından kapatıldı.

Bunlar başıma gelenler. Youtube'un SPAM denetim algoritmasını çözebilen yoktur, sadece deneyim kazanıp aynı şeyleri yapmayarak bunun önlemini alabilirsiniz

*Spamdan adsense banlanması hiç başıma gelmedi.
*1 günde farklı kanallara toplam 15000 civarı video attığım oldu bot yardımı ile kanallara bir şey olmadı.
*Program yardımı ile kanal açarken 1 günde açtığım ve hiçbir video atmadığım (kısım kısım proxy kullandım) 50-60 civarı kanalım, youtube tarafından kapatıldı.

Bunlar başıma gelenler. Youtube'un SPAM denetim algoritmasını çözebilen yoktur, sadece deneyim kazanıp aynı şeyleri yapmayarak bunun önlemini alabilirsiniz

toplam 15000 civarı video attığım oldu bot yardımı ile kanallara bir şey olmadı.

hangi botu kullanıyorsun

2 hafta öncesine kadar 7-8 gün boyunca 8 kanala 100-200 (Bir kanalı en fazla bir günde100 adet)arası bot yardımı ile video attım. 10 gündür bazen günde 5-10arası bir kaç gün 30 civarı video attım. eskiye dönük kanallarımın spam yeme ihtimali varmı...

Günlük 1500-4000 Video yüklüyorum :) Kapananları yedekleyip tekrar yüklüyorum sorunluları silip. Günlük 100-150 Video yükleyipde spamcıyız diye geçinmeyin arkadaşlar :) Spamcı Var Spamcı Var...

Tecrübem az bu konuda ama ben şu kanıya vardım ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.
Kategoriyi seçin güzel bir kanal açın o kategoriyle ilgili ilk gün sağlam 50 60 video atın maksat kanalın amacını belirtmek tanıtmak ilerleyen günlerde hergün 20 30 video atın önünüze gelen videoyu atmayın izlenebilecek güzel videoları atın böyle 10 kanal yapsanız günde 200 300 video yüklersiniz. Günlük 2000 3000 video yükleyeceğinize bu sağlam videolara sağlam etiket açıklama girmekle vakit harcarsanız eminim daha çok kazandıracaksın şahsi fikrim.

Günlük 1500-4000 Video yüklüyorum :) Kapananları yedekleyip tekrar yüklüyorum sorunluları silip. Günlük 100-150 Video yükleyipde spamcıyız diye geçinmeyin arkadaşlar :) Spamcı Var Spamcı Var...

Spamcı gecinmek için kaç video yüklememiz lazım.. :D Yeniyim bu işlerde bir sorum daha olacak, yedeklemeyi nasıl yapıyorsunuz :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri