Spam çalışanlara ne gibi cezalar gelebilir?

Spam Yapanlar Dernegi Beyoglu subemiz yakinda aciliyor.

Dernegimizin Faliyetleri ;
Spam nasil yapilir
Spam yaparken nelere dikkat edilmelidir
Spam yapmak Etik'midir.
Spam yaparken,bizide spam'layabilirlermi
Spam kazanc helalmidir,harammidir
Spam kazancdan elde edilen para,nerelerde harcanir.

Dernegimize kayit olmak icin,100 spam kanal acmaniz gerekmekde,spam parasi ile 5 adet spam kanali satin almaniz gerekmekdedir.:D:D:D:D:D:D:D

Spamdan gelecek en buyuk ceza,spam parasini tam alacakken kursagimizda birakacak olan google'in adsenseyi banlamasidir,yada para kazanmayi kapatmasidir.Baska birsey olmaz.

Spam nasil yapilir
Spam yapmak Etik'midir.

Dernegimize kayit olmak icin,100 spam kanal acmaniz gerekmekde,spam parasi ile 5 adet spam kanali satin almaniz gerekmekdedir.:D:D:D:D:D:D:D

Spamdan gelecek en buyuk ceza,spam parasini tam alacakken kursagimizda birakacak olan google'in adsenseyi banlamasidir,yada para kazanmayi kapatmasidir.Baska birsey olmaz.

Çok yaşa :)

Spam nasil yapilir
Spam yapmak Etik'midir.

başarılar dilerim

ceza bize deil youtube a gelir büyük ihtimal. daha önce telif hakları sebebiyle rapidvideo,rapidshare gibi büyük siteler kapandı mahkeme kararıyla. youtube telif haklarını büyük ölçüde koruduğu için sıkıntı yaşamadı şu ana kadar. şuandan sonrada böyle devam edecektir.
dikkat ederseniz film ve dizi siteleri telif haklarını ihlal ettiklerini bildikleri için filmleri kendi sunucusuna deilde farklı bi sunucuya yüklüyor.daha sonra filmleri kendi sitelerine imliyorlar.
bu yüzden olası bir davada suçlu bulunmuyorlar.

ceza bize deil youtube a gelir büyük ihtimal. daha önce telif hakları sebebiyle rapidvideo,rapidshare gibi büyük siteler kapandı mahkeme kararıyla. youtube telif haklarını büyük ölçüde koruduğu için sıkıntı yaşamadı şu ana kadar. şuandan sonrada böyle devam edecektir.
dikkat ederseniz film ve dizi siteleri telif haklarını ihlal ettiklerini bildikleri için filmleri kendi sunucusuna deilde farklı bi sunucuya yüklüyor.daha sonra filmleri kendi sitelerine imliyorlar.
bu yüzden olası bir davada suçlu bulunmuyorlar.

Yani spama devam mı diyorsun.:)

günlük 100 den fazla yüklemeyin ban sebebidir demişsinizde şuan 4 tane spam kanalım var düzgün çalıştıklarımda hiç bir sıkıntı yok :) ve kanallarda 600 ün altında video yok. bi kanalı 2 günde oluşturup videolarını yükleyip bırakıyorum. yani günlük ortalama bi kanala 500 ile 1000 arası video yükledim 3 ü duruyor biri flag dan patladı. Hakkında bilgisi olan açıklayabilir mi. bi kanala bir günde 100 den fazla neden video yüklemeyelim ?

Spamcı gecinmek için kaç video yüklememiz lazım.. :D Yeniyim bu işlerde bir sorum daha olacak, yedeklemeyi nasıl yapıyorsunuz :rolleyes:

:) her 500de bir kanal değiştir. Kanalın 2 telif yer yemez kanalı kopyala başka kanala ondan devam et biraz. bu şekilde yedekleme yapabilrsin.

:) her 500de bir kanal değiştir. Kanalın 2 telif yer yemez kanalı kopyala başka kanala ondan devam et biraz. bu şekilde yedekleme yapabilrsin.

Hocam bende yeniyim. Videoyap botu kullanıyorum. Günlük 250 sınır var. Sen hangi botu kullanıyorsun. Çok video yüklediğine göre sınırın yok sanırım?

kafama birşey takıldı 3. telif hakkı yiyozya o videoyu direk siliyoruz böyle olunca kanala birşey olurmu

günlük attıkların pek mesele değilde telif atıolar o bitirio günlük limit de sıkıntı yok

spam yapmak içinde spam yapmayı bilmek lazım :)

hocam izlenmlerim çok az bnm neler önerirsinz nsl çalışmalıyım sistem tutmadı bir türlü

---------- Mesaj saat 11:53:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:53:05 civarında gönderildi. ----------

altına imzamı atarım.

hocam izlenmlerim çok az bnm neler önerirsinz nsl çalışmalıyım sistem tutmadı bir türlü

---------- Mesaj saat 11:56:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:53:54 civarında gönderildi. ----------

spamdan spama fark var :)

Günlük 1500-4000 Video yüklüyorum :) Kapananları yedekleyip tekrar yüklüyorum sorunluları silip. Günlük 100-150 Video yükleyipde spamcıyız diye geçinmeyin arkadaşlar :) Spamcı Var Spamcı Var...

hocam bir günde aşırı video yüklemek adsense için sıkıntı olmaz mı ayrıca videoları nsl yedekliyorsunuz tek tek mi yoksa başka bir yolu mu var ?

Arkadaşlar kendi sitemin hostuna yüklesem o siteden yayınlasam videoları. O zaman ne gibi sıkıntı olur. Bilen varmı yeni konu açmıyım dedim

hocam bir günde aşırı video yüklemek adsense için sıkıntı olmaz mı ayrıca videoları nsl yedekliyorsunuz tek tek mi yoksa başka bir yolu mu var ?

3-4 Aydır bir sıkıntısını görmedim adsense için. 3 Adsense - 4 Gmail - +50 kanal var suan. Alt kanallar kullanıyorum. Allaha çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Yedeklemeninde bir yolu var tabiki birazcık araştırın arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri