Spam gecme yontemi soyleyecek?

• Kullanıcı denizkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizkan38

Kayıtlı Üye
konu silinebilir gereksiz dialoglar baslayacak

KONU COK UZADI MUMKUNSE ADMIN KONUYU KILITLERMISINIZ VE SILINSIN...
Herkes benim yazmamı beklıyormus dokulduler 1 1 ...
neyse uzatmanında manası yok..

Son düzenleme:
hocam yanlış anlamayın lafım size değil geneldir artık bu form tat vermez oldu herkez herşeyi özelden ister oldu ve birde özelden geleni kimseye vermem deniyor ozaman bu formun amacı nedir herkeze yardımcı olmakmı yoksa bana yardım edecek kişiyimi bulmak mı oluyor .ben bu konuda cok rahatsızım bu konuların adminler taradından yasaklanmasını istiyorum.

konuyu acan arkadaşa tekrar diyorum sözüm geneldir üzerinize alınmayın bu yazıları formda 3 aydır görmeye başladım .

Son düzenleme:
Arkadaslar aslinda bu konuyu acarken cok bi beklentim yok kimse kimseye birsey soylemiyor benim gibi birkac kisi disinda.
Fakat bu ara attigimiz ozellikle bazi kategorideki videolara aninda spam uyarisi aliyoruz topluluk aliyoruz siliniyor.
Bu konuda aciklama etiket girme tavsiyesi disinda ciddi manada bilgi verebilecek varmi.mumkunse bedava.
Bilgiyi verecek ozelden yazabilir kimseye soylemem veya satisini yapmam.
Not:sadece kendi kesfettiklerimi bedavaya sunarim.

Hocam çok yanlış yazmıssın hiç etik değil hem konu açmışsın herkes görüyor bana yardım et kimseye söylemem

geçen gün birisi ile karşılıklı bilgi alışverişi yapıcaz. ben adama direk bildiklerimi yöntemimi söyledim hiç sorun değil benim için youtubenin parası benden çıkmıyor sonuçta. neyse adam sonra kategorimide sordu o söylenmez dedim adamda benim yöntemde söylenmez dedi :D sonra vay efendim forumda insanlar neden birşey paylaşmıyor.

Bence insanlar 2 kişilik gruplara ayrılsın. O ikisi birbiriyle kategorilerini paylaşıp fikirler üretsinler :D Hem daha çok para, hem daha az zaman olur, bence! :)

cvp

hocam yanlış anlamayın lafım size değil geneldir artık bu form tat vermez oldu herkez herşeyi özelden ister oldu ve birde özelden geleni kimseye vermem deniyor ozaman bu formun amacı nedir herkeze yardımcı olmakmı yoksa bana yardım edecek kişiyimi bulmak mı oluyor .ben bu konuda cok rahatsızım bu konuların adminler taradından yasaklanmasını istiyorum.

konuyu acan arkadaşa tekrar diyorum sözüm geneldir üzerinize alınmayın bu yazıları formda 3 aydır görmeye başladım .

hocam lafınız bana olması zaten uygun olmaz.. bılgımı kıskanıyor veya parayla satıyor olsam adsense telefondogrulama baslıklı konu acıpta mılletın 300tl ye sattıgı olayı bedava foru uyelerıne vermezdım kı once forum faydalansın dıe analtım vıdeo lıste dısı sadece lınkı forum uyelerı gorebılıyor...
ama ban abırsey soyleyecek adam baskasına soylenmesını ıstemeyeblr neden ıstesın herkese saygı duymak lazım...

HE YASAKLANABILIR KONU SILINEBILIR SORUN DEGIL.ICIMDEN GECTI KONU ACTIM..

Konuyu açan arkadaşa lafım yok fakat son zamanlarda bazı arkadaşlar sizden nasıl çalıştığınızı ne kadar kazandığınızı vs. bütün herşeyi sorup öğrenmek istiyor. Adam forumu araştırıp bir konu okumaya tenezzül bile etmiyor sonra gelmiş forumda hiçbirşey paylaşılmıyor diyor. Burada birçok kişi araştırarak öğrenerek ve bunu gecesini gündüz ederek yapıyor sonra çok iyi seviyelere geliyor. Ve bunları paylaşmadığı için aşağılanıyor :) Forumda sorunu olupta yardım isteyen kişilere genelde yardım ediliyor ve hala cömert paylaşımlar yapılıyor. Fakat uyanıklık yapıpta tamamen çalışma sistemini ve yöntemlerimizi isteyen bazı kendini bilmezler var. Forumda çoğu şeyin cevabı var arkadaşlar altı üstü eski konulara gidip biraz okumak ve zaman harcamak gerekiyor. Kolay gelsin

hocam lafınız bana olması zaten uygun olmaz.. bılgımı kıskanıyor veya parayla satıyor olsam adsense telefondogrulama baslıklı konu acıpta mılletın 300tl ye sattıgı olayı bedava foru uyelerıne vermezdım kı once forum faydalansın dıe analtım vıdeo lıste dısı sadece lınkı forum uyelerı gorebılıyor...
ama ban abırsey soyleyecek adam baskasına soylenmesını ıstemeyeblr neden ıstesın herkese saygı duymak lazım...

HE YASAKLANABILIR KONU SILINEBILIR SORUN DEGIL.ICIMDEN GECTI KONU ACTIM..

hocam tekrar söylüyorum lafın size değil bende rahatsız olduğum konuyu belirttim ki burası form sitesi bu tarz yorumları son zamanlarda cok okuyorum bunu belirttim .... burda aktif olan üyeler kimin ne olduğunu biliyor zaten ... içinizden geldiyse 2 konu açın hocam burda önemli olan o değil benim söylemek istediğim konu çok farklı.

bu arada hocam silinmesini istediğim konu sizin değil burayıda yanlış anlamayın da kırgınlık olmasın kalp kırmayı hiç sevmem ... bu tarz konuların yasaklanması anlamadında söyledim hocam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri