Spam ı Nasıl Yaşatacağız?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Her konudaki mualif kişiliğini koruyorsun kardeşim

Ama bu konunun Türklerle alakası yok araştırmalarıma göre herkeste olan bir problem örneğin kaliteli spamcı sen bile yaşayabilirsin bu durumu

Nitekim kendi video çekimlerini yapan adamların, 1 milyonluk partner kanalların bile para kazanması kapanmış google forumlarında gördüm

Allah sonumuzu hayır etsin

---------- Mesaj saat 04:56:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:54:15 civarında gönderildi. ----------

Bu konuda hiç kimse ben yaşamam çok önlemli ilerliyorum hell yeah demesin

Büyük partner firmalarında kanalları olanların dahi para kazanmaları kapatılmış tertemiz kanallarında

Mualif kişiliğim falan yok. Bu sorun tabiki dünya genelinde olan bir sorun. Ama yabancı içerik çalıştığım kanalimin tüm videolarini çalan 4 kişi gördüm. Hepside Türk. Hadi onu geçtim dediklerim sonuna kadar doğru. Türkler herşeyin hilesine kaçıyor.!!!!!

Mualif kişiliğim falan yok. Bu sorun tabiki dünya genelinde olan bir sorun. Ama yabancı içerik çalıştığım kanalimin tüm videolarini çalan 4 kişi gördüm. Hepside Türk. Hadi onu geçtim dediklerim sonuna kadar doğru. Türkler herşeyin hilesine kaçıyor.!!!!!

Sen kimden çalmıştın pardon almıştın videolarını

Size ilginç bir anektot vereyim, 1 deneme kanalım var her çeşit video atarım içine, şimdiye kadar en az 100 Dünya Geneli olan video eklemişimdir kanala kanalın para kazanması hala açık?

Bu kanala adsense bağlı değil

---------- Mesaj saat 19:21:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:20:37 civarında gönderildi. ----------

Nasıl yani kamera alıp videomu çekelim ?

Yazılarla bir video hazırlasan içerik berbat bile olsa izlendiği sürece kazanç sağlar.Kamera ile çekmekte olabilir ama zaman vb.lazım

Sen kimden çalmıştın pardon almıştın videolarını

Kimsenin emeğini çalmıyorum. şu an sadece vine kanalından çalışıyorum. Kullandığım vinelerda sahiplerinin youtubede kanalları olmayan youtube üzerinden para kazanmayan kişilerin videolarini kendim derleyip logolayıp atıyorum. Üstelik vine sahiplerinin hepsine ulaşıp mail atip durumu bildiriyorum cevap verirlerse izin istiyorum. Gidip elalemin kendi çektiği yada emek verip yaptığı kanalı çalmıyorum !

Emeğinize yazık, youtube 'nin ameleliğini yapıyorsunuz. Düzenli ve temiz çalışın!

Kimsenin emeğini çalmıyorum. şu an sadece vine kanalından çalışıyorum. Kullandığım vinelerda sahiplerinin youtubede kanalları olmayan youtube üzerinden para kazanmayan kişilerin videolarini kendim derleyip logolayıp atıyorum. Üstelik vine sahiplerinin hepsine ulaşıp mail atip durumu bildiriyorum cevap verirlerse izin istiyorum. Gidip elalemin kendi çektiği yada emek verip yaptığı kanalı çalmıyorum !

edepli hırsızmışsın vesselam :)

İçimden birses artık youtubenın çöp olmasını engellemek adına dahada ağır yaptırılar yapıcağını söylüyor. Zaman geçtikçe çöp copy/paste kanallar artık kazanç elde edemicek özgün ve kaliteli paylaşımlar artık daha çok kazanıcak

Ozan senin de bundan sonraki süreç hakkındaki görüşlerini almak isteriz

Bundan sonrasını şöyle açıklayayım size.
Geçen sene bu zamanlar çoktan başlamıştım bu işe. Çeşitli sorunlar vardı hep bi yolunu bulup sıyrıldık. Ama youtube içerisinde google eskisi gibi yumuşak davranmayacak bu saatten sonra.

Beni takip edenler, konularımı okuyanlar bilir. Hep sessiz sakin devam ettim bu işe. Ama yardım da ettim. 7-8 ay önce sürekli, araştırın, yeni kaynaklar bulun youtube içinde dedim. Telif vermeyen ama çok izlenen kaynaklar bulun yatırım yapın, spamla uğraşmayın dedim. Kimse beni sallamadı, spamcı oldu millet. Adam açtı 100-200 kanal doldurdu içini.

Bu süreçte bana bir zarar gelmedi henüz. Eskisi gibi devam ediyorum kazanmaya. Kaynaklarım sağlam, videolarıma telif gelmiyor. Çünkü adamlar izlenmesini istiyor. Yüklediğim alanda tek ben varım zaten. Ama bu demek değildir ki google youtube üzerinden daha da sert önlemler almayacak.

Yakında daha kötü günler bekliyor olabilir bizi. O zamana kadar aynı şekilde yavaş yavaş çalışmaya devam.

TAVSİYEM HALA GEÇERLİ !
KAYNAK BULUN, TELİF ALMAYACAK ŞEKİLDE. YAPILABİLİR BU :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri