Spam için hangi botu önerirsiniz?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Bugün işten kovuldum yani artik işsizim. ve spam işine başlayacağım spamda partner çalışacağım. Spam için bana önerebileceğiniz bot hangisidir? YTKazan ve Videoyap önermezseniz sevinirim. 2 sinide denedim. Diğer botlardan hangisini kullanıp memnun kalmışsanız onu önerirseniz sevinirim. Günlük 10 kanal 30*100 video şeklinde spam yapacağım ..

era ve upload extrayı tavsiye ederim.era kullanmadım ama işleri rayına sokup alıcam.uploadextrada daha hiç kapanma yaşamadım yaklaşık 40 kanala 40ar adet video attım

era'nın botunu kullanıyorum günde ortalama 10 kanal açıyorum ve 1000 video atıyorum. suana kadar kapanma durumu yasamadım.

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] token alma olayı kolay mı?

Bir haftadır bende işssizim ısyerı battı :D bakalım bişiler yapalım dıye ugrasıyoruz ...

Tabıkı de @era üstadın botu ....

Butun botları gerek 1 gun denemeyle gerekse satın laarak kullandım ama İbrahım hocanınkı kadar anlasılır , kolay , hızlı , güzel bir bot gormedım ...

Şiddetle Tavsıye Ederım ...

Son düzenleme:
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] gayet kolay hocam token vs yok.

http://www.yutubum.com/sistemresimleri/KanalEkleme.png

bu fotodaki gibi ekleniyor baska birsey yok.

iyiymiş .. yt to yt yapabiliyoruz zaten bu özelik vardır.

video ortası reklamları girebiliyoruz?

bide bu benim için önemli güncel 1 kanaldan her gün 1-2 video çekecek bu videoların video ortası reklamını kendisi girmesi mumkun mu ( olmasa da olur ) ama olursa super olur

iyiymiş .. yt to yt yapabiliyoruz zaten bu özelik vardır.

video ortası reklamları girebiliyoruz?

bide bu benim için önemli güncel 1 kanaldan her gün 1-2 video çekecek bu videoların video ortası reklamını kendisi girmesi mumkun mu ( olmasa da olur ) ama olursa super olur
Video ortası girme butonu var solda gördüğün gibi. Oradan tek tık ile girebilirsin. Yani o sıkıntı değil gayet kolay :)

kanalı açtığın gibi uzun videolar mı yüklüyorsun? hiç mi kapanma yok?
+20 dk üstü calısırım sürekli.
Mailler ortalama 15 20 gün bekletilmis maillerdir. (Bazıları 1 ayı askın bekletilmis maillerde olabiliyor)
+15 dk onayı yapıp era'nın bota ekliyorum
Evet suana kadar spamdan kapanma yok. Teliften kapanma oldu ama :)

+20 dk üstü calısırım sürekli.
Mailler ortalama 15 20 gün bekletilmis maillerdir. (Bazıları 1 ayı askın bekletilmis maillerde olabiliyor)
+15 dk onayı yapıp era'nın bota ekliyorum
Evet suana kadar spamdan kapanma yok. Teliften kapanma oldu ama :)

o allahın emri hocam zaten :), ama spamdan kapanma yoksa ileride bende denemek isterim eranın botunu

o allahın emri hocam zaten :), ama spamdan kapanma yoksa ileride bende denemek isterim eranın botunu
Hocam zaten düsününce söyle bir durum var;
Herkese ayrı ip oldugu icin herkes kendi ne yapıyorsa ondan sorumlu.
Yani bir baskasıyla aynı ipden atmadığın için toplu kapanma olayı zaten olmuyor.
Sistemi sunucudan calısma sistemine benziyor.
Gidip spam yapmak için vds alıp tek tek etiket acıklama vs ugrasacağıma eranın botuyla hızlı bir sekilde calısıyorum. Ben zaten vds ilede kapanma problemi yasamıyordum. Era'nın botta vds mantığıyla calıstığı için yine kapanma sorunu yasamıyorum.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] hocam gmailleri mi yoksa kanalları mı 1 ay gibi bir süre bekletiyorsunuz? Bir de ünlem geç sistemi %100 çalışıyor mu?

@AborJin hocam gmailleri mi yoksa kanalları mı 1 ay gibi bir süre bekletiyorsunuz? Bir de ünlem geç sistemi %100 çalışıyor mu?

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:15 ----------

[/COLOR @AborJin hocam gmailleri mi yoksa kanalları mı 1 ay gibi bir süre bekletiyorsunuz? Bir de ünlem geç sistemi %100 çalışıyor mu?

Gmailleri bekletiyorum. Ünlem geçi dün deneme fırsatım oldu %95-%99 arası bir basarı oranı vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri